• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Balık

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
Slm arkadaşlar bebeklerinize kaç aylıkken balık yedirmeye başladınız ve nasıl pişirerek veriyorsunuz? Kızım 7,5 aylık artık başlayabilirmiyim teşekkürler.

başlayabilirsin canım. ben 7 aylıkken vermeye başladım severek yiyor.sardalye almıştım taze buzluğa attım ordan onun yiyeceği kadar çıkarıp pişiriyorum.tabi şimdi palamut var mevsimi alıp yedirebilirsin.ben balık çorbası şeklinde veriyorum balık-domates-biber-soğan-pirinç-kekik bunları pişirip tel süzgeçten geçiriyorum.ve kızım çok seviyor bu çorbayı.ya da pütürlü yiyebiliyorsa buğlamasını yap balığın.elinle ezip ezip ver ağzına.ama kılçığına çok dikkat et.afiyet olsun bebişine. cokacimcoook

Dip balıklarını verme yanlız ağır metal fazla oluyor onlarda bende fırında buğulama yapıyordum elimle ezip veriyordum

Slm arkadaşlar bebeklerinize kaç aylıkken balık yedirmeye başladınız ve nasıl pişirerek veriyorsunuz? Kızım 7,5 aylık artık başlayabilirmiyim teşekkürler.[/QU
7 aylıkken başladım balık vermeye, somon balığını çorba olarak veriyorum, suyun içine bir parça somon,patates,havuç,ufak bir kabak,maydonoz koyup pişiriyorum sonra içinden balığı alıp sebzeleri blendırdan geçiriyorym içine balığı didikliyorum, bazen,çorbanın kıvamı sulu olursa tereyağda un kavuruyorum oğluşum severek yiyor .

canım dip balıkları mezgit kefal levrek lüfer barbunya kalkan gibi balıklar denizlerin dibinde yaşayan.Yüzey balıklarıda hamsi istavrit uskumru gibi balıklar.Dip balıkları uzun vadede ağır metal fazlalığı yüzünden otizme bile yol açabiliyor

Back