Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben çok karşıyım bu tarz desteklere. Bizim ofisteki arkadaşın 6 yaşında oğlu var, kilolu birde hala balık yağı veriyorlar.
Valla hamileyim Kan değerlerim normal diye doktorun verdiği vitaminleri bile içmiyorum. Kendisine de söyledim tamam dedi. İyi beslenemediğini düşündüğün zaman içersin dedi.
Haftada iki kere balik yemiyorsa omega 3 açısından alması gerekir aslında, ama icerik olarak temiz mi bilmiyorum o vitaminin...ben geçen sene ifos onayli bir marka aldik çocuklara uygun olan...omega 3 almiyoraa doğal yoldan ne yapabiliriz bilmiyorum... sonuçta zorl yedirmeye çalışsan da yemiyor malasef
Nacizane tavsiyem ne eksikliği varsa o besini tüketmesi çok daha dogru olur...
Balığın kendisini yedirin...
Cocuguma asla bu tarz birşey vermedim vermemde. Kendimde hiç kullanmadim.
Doğru ve dengeli beslenmek lazım.
Ben düzenli omega 3 alıyorum. Efa markalı araştırmalarıma göre en iyilerden biri. Kısa vadede etkisini kendimizin anlaması zor bu tip takviyelerde bence. Romatizmal rahatsızlığım dolayısıyla kullanıyorum. Doktorum önermişti. Marka vermedi. Markay kendim araştırdım.