Balık Yağı

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Doktorum bebeğin beyin gelişimi için takviye ürün olmak üzere Balık Yapı verdi.Kilo yapar mı? Hangi firmalarınkini kullandınız acaba?Paylaşır mısınız?

Bana da EFA verdi. Ben hamilelikte az tükettim balık (5-6 kez falan), ama ceviz badem yumurta gibi beyin gelişmiine önemli katkı sağlayan gıdaları hiç eksik etmedim.Ama normalde balığı severim.Yıl içerisinde de en az 15 kez falan tüketirim.

baliktan nefret ediyorum eskiden vejeteryandim zor oldu normale donmem tavuk felan tuketiyorum ama digerlerini yiyemiyorum bende ceviz yumurta vs cok tuketirim doktorum bana balik ye dedi ben sadece 1 kez yedim sonra hic tuketemedim.
balik yagida kullanmiyorum suan

Ben ostimax kullandım Onun dışında haftada en az 1 balık tükettim hergün 2 yumurta yedim

Esimin arkadasinin esi de hamileymis. Erkekler de en az kadinlar kadar konusuyorlar kizlar gebeligimizi :) O balik yagi kullaniyor sen neden kullanmiyorsun dedi bizimkisi, haftalarimiz da arka arkaya olunca merak etmis. Kontrolde dr.umuza sorduk, bacimin karacigerini yormamiza gerek yok, vucut ihtiyaci olan seyi zaten bir sekilde karsiliyor (aserme durumu) balik yagi tukettiginiz icin cocugunuz daha zeki olmaz zaten dedi. Yavrumuza ne kadar az kimyasal giderse o kadar iyiymis, biz hic bir destek urunu, vitamin, balik yagi vs kullanmiyoruz kisacasi :)

canım bana doktor haftada iki kez balık tüketmemi söylemişti ama ben iki üç haftada bir anca yiyebiliyordum son kontrolümde balık yiyemiyorsan balık yağı hapı kullanmalısın dedi ocean plus yazdı onu aldım kullanıyorum şimdi

Doktorum bebeğin beyin gelişimi için takviye ürün olmak üzere Balık Yapı verdi.Kilo yapar mı? Hangi firmalarınkini kullandınız acaba?Paylaşır mısınız?

Ben de kullandım ama sonradan başka doktora gittim. O doktor hic gerek olmadığını, fazla kilo yaptığını söyledi. Onun yerine yenilecek alternatif bir suru şey olduğunu söyledi. Ben de onun söylediklerine inanıyorum acikcasi. Çünkü ilk doktorum bana elevit denen zıkkım ilacı icirtti 8 ay. Meğer içinde domuz katkısı varmış yeni doktorum söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…