- 14 Eylül 2014
- 1.706
- 3.231
- Konu Sahibi Tardis_2718
Merhaba hanımlar.Bir şey danışmak istiyorum.19 aylık kızım var.Balik yağı kullanmak istiyorum.Cunku düzenli tuketmiyoruz.Siz kaç yaşında başladınız? Doktorunuz tavsiye etti mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü kokmuyor mu ya o içmez benceMerhaba hanımlar.Bir şey danışmak istiyorum.19 aylık kızım var.Balik yağı kullanmak istiyorum.Cunku düzenli tuketmiyoruz.Siz kaç yaşında başladınız? Doktorunuz tavsiye etti mi ?
Kötü kokmuyor mu ya o içmez bence
Şimdi köye geldik.Kisin yediriyordum yine ama burda deniz balığı bulmam çok çok zorDoktorum tavsiye etmedi, “onun yerine balık yedirmen daha sağlıklı ne gerek var?” dedi. Haftada en az 1, genelde 2 kere yediriyorum ben 1 yaştan beri. Her seferinde aynı iştahla yiyorlar mı? Hayır ama yine de hiç yemeseler 3-5 lokma geçiyor boğazlarından
Yani benim kızım 3 aylık pamukçuk olacak gibi geldi hemen damla aldık eczaneden, şak tükürdü ağzında asla tutmadı bu kadar küçük biliyorsa o biraz zor içer gibime geliyor çok sevdiği bir şeye benzemesi lazım tadınınİnanın en korktuğum şey bu.Cunku benim kız önce kokluyor ,sonra taşıyor sonra içiyor.Demiri bile doktor başka ilaca geçirdi ,iciremedim mollerin tuttu Frutti sini aldım umarım işe yarar
Ah ahh eskiden annelere niye böyle yapıyorlar diyordum içimden. Şimdi kim ne yaparsa vardır bir bildiğim diyorum.Demiri bestironla astım.Cok severek içiyor.Bakalim mecbur deneyecegimYani benim kızım 3 aylık pamukçuk olacak gibi geldi hemen damla aldık eczaneden, şak tükürdü ağzında asla tutmadı bu kadar küçük biliyorsa o biraz zor içer gibime geliyor çok sevdiği bir şeye benzemesi lazım tadının
Merhaba bizde 20 aylıkken başlamıştık bizimkinde yumurta alerjisi vardı balıkta yemiyordu doktorda başlamamızı önerdi 3 ay kullandık 3 ay ara verirsiniz dedi limon aromalı almıştık tadını çok seviyordu hatta kendi hatırlatıyordu unuttuğumda limonlumu ver diyordu faydasında şöyle gördüm bağışıklığı güçlendi mesela önceden grip oluyordu günlerce geçmiyordu atlatamıyordu kolay artık 2 günde ayağa kalkıyor maşallah tabi siz yine doktor tavsiyesi alınMerhaba hanımlar.Bir şey danışmak istiyorum.19 aylık kızım var.Balik yağı kullanmak istiyorum.Cunku düzenli tuketmiyoruz.Siz kaç yaşında başladınız? Doktorunuz tavsiye etti mi ?