Bebek Beslenmesi balık yağı(YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIM)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ahsen26

şennur
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
170
0
96
Eskişehir
arkadaşlar benim oğlum 4 ayını bitirdi.çevremden duymuştum küçük çocuklara balık yağı falan veriyolarmış.aranızda kullanan varmı,kaç aydan sonra vermeye başladınız.kilo aldıran,iştah açan başka neler vardır?

canim daha küçük sakın verme derim 6.aydan sonra başlıyosun ve balık yagı degil balıgın kendisini yedir bence..bizim doktorumuz balıgin kendisi daha faydalı demişti çorbalarina falan katarsin o şekilde yer..suan seninki daha 4aylık.etrafa kulak asma bence.doktoruna bi danışderim

biz1 yaşından sonra verdim doktor tavsiyesiyle canım çok faydasını gördük zekayada faydalı ama seninki çok küçük

balık yağı için erken canım ya bebeğine başka ne veriyosun anne sütü dışında,bi arkadaşım balığın kılçıklarını temizleyip haşlıyo bide içine havuç patates rendeliyo birazda maydanoz katıp çorba yapıyo çok güzel bi tarif ama 5. ayda falan başla 4 aylık erken olabilir yinede bi doktora danış derim

ahsen bebeğin çok küçük ayrıca balık yağının fazla kuulanıldığında karaciğerde yağlama yaptığıı söylemişti bir dr
ne kadar kullanacağın koknusunda mutlaka dr tavsiyesi almalısın ve balığı yedirmey çalış şimdi mevsimi önce balığı yesin zorkandığı zaman çorbasına ekle parçalaypıp öyle ver
kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…