• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balık yağı şurubumu balık yağı hapımı ?

skandal1

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
29
0
16
İstanbul
internetten araştırdığım kadarıyla bunlar yüzdeki siwilce akneyede iyi geliyormuş ayrıca dikkat dağınıklığı saç parlaklığı vs. bende bunların olmasını istiyorum bi yandanda kilo almak istiyorum hapınımı şurubunumu almalıyım en çok popo gögüs bacak kısımlarım zayıf.

balık hapı ve şurubu çok faydalıdır kalp damar sağlığı için özellikle. ama kilo aldırmaz. hatta zayıflattığı yönünde çalışmalar var.
içmek istersen şurubu mide bulandırıcı kokusu tadı çok iğrenç zorlanırsın içerken. hapını kullandım ben onu tavsiye ederim.
ama şunu da söyliyim mucizevi etkiler beklememek lazım :34:

zayıflatması benim açımdan çok kötü olurdu. =) kilo almaya yardımcı falandamı değil iştah açıcı falan onada razıydım. =)

zayıflatması benim açımdan çok kötü olurdu. =) kilo almaya yardımcı falandamı değil iştah açıcı falan onada razıydım. =)
hiç öyle bir etkisini görmedim. kullananlardan da öyle bir etkiyle karşılaşanı duymadım :)
ama kullan zayıflatmadı beni ve çok faydalı.

balık şurubu biraz mide bulandırıcı.ben hapını kullandım.gerçekten çok faydalı.ayrıca 2ay kullandım 4kilo aldım.benim iştahımı açtı.

balık yağı hapı kilo verdirmez aldırır yalnız. benim yeğenim çok zayıf diye doktor onada verdi kuzenimde kilo aldı onunla kaç tane arkadaşımda aldı ama ben alamadım her bünyede olmuyor demek ki ama bence hapını al çünkü şurupu gerçekten kötü

balık hapı ve şurubu çok faydalıdır kalp damar sağlığı için özellikle. ama kilo aldırmaz. hatta zayıflattığı yönünde çalışmalar var.
içmek istersen şurubu mide bulandırıcı kokusu tadı çok iğrenç zorlanırsın içerken. hapını kullandım ben onu tavsiye ederim.
ama şunu da söyliyim mucizevi etkiler beklememek lazım :34:

kalbe zararı varmı acaba?kalp damar sağlığına iyi geliyor dedinizde. bunu hekimlerde aynı şekilde söylüyormu? bilgisi olan varmı

kalbe zararı varmı acaba?kalp damar sağlığına iyi geliyor dedinizde. bunu hekimlerde aynı şekilde söylüyormu? bilgisi olan varmı
hekimler öneriyor zaten. şişman olanlara da yılda 1 paket için diyorlar. kalp için zararlı değil çok yararlı

Back