Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Balık ve Boğa Uyumu

karagxoxz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
155
0
36
slm kızlar ben boğa burcuyum nişanlımsa balık ...bu iki burc nasıl anlaşır....ve yakınınızda yada kendi bu burclarda olan var mıı :sm_cool::sm_cool:

ben boğa burcuyum,erkek arkadaşım da balık. bilen varsa bizide bilgilendirsin arkadaşlar:)

Balık ve boğa burcu uyumunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..1hug

hep aynı şeyi duyuyorum.balık duysaldır birde saftrıkmiş.Başkalrının sözlerıne göre hareket eden kendı kararları pek olmayan.Sanata düşkündür.

Merhaba Hakdar,
Ben balık burcuyum eşim de boğa, inan süper bir birliktelik şiddetle tavsiye ederim.
Bildiğin gibi biz balıklar hiç de öyle saftirik falan değilizdir, sadece duyarlı insanlarız ve duyarsız ruhsuz hatta hödük insanlara tahammül edemiyoruz hepsi bu. Boğa burcu da çok duyarlı sağlam karakterli bir burç. Boğa erkeği mükemmel bir eş, biraz küsme huyu oluyor ama onu da idare eidceksin artık :)) Onun katlandıkları yanında benimki devede kulak kalıyor inan bana!

Merhaba Hakdar,
Ben balık burcuyum eşim de boğa, inan süper bir birliktelik şiddetle tavsiye ederim.
Bildiğin gibi biz balıklar hiç de öyle saftirik falan değilizdir, sadece duyarlı insanlarız ve duyarsız ruhsuz hatta hödük insanlara tahammül edemiyoruz hepsi bu. Boğa burcu da çok duyarlı sağlam karakterli bir burç. Boğa erkeği mükemmel bir eş, biraz küsme huyu oluyor ama onu da idare eidceksin artık :)) Onun katlandıkları yanında benimki devede kulak kalıyor inan bana!

canım inan şimdi düşündükçe haklısın diyorum.Eşimde bana iyi katlanıyor galiba:roflol:KK70:ediğin gibi bir ruhsuz insanlara katlanamıyoruz o kadar,benim eşimde duyarlı ama sağolsun duygularını pek belli etmez.Ama yinede çok sefiyorum ben onu:asigim:

bende boğayım sevgilim balık.ilişkinin başlarında sorunlar yaşadık ama şimdi iyi anlaşıyoruz bitanemle :nazar:

ben balık burcuyum eşimde boğa, bence balık burçları hassas, duyarlı, hayalperest,merhametli, sanata yatkınlığı olan insanlar boğa burçları ise daha realist, duruşu olan. sağlam karakterli insanlar diye düşünüyorum tabi diğer burçlar hassas olmayan duyarsız merhamrtsiz veya sağlam karakterli değil diye anlaşılmasın bu burçlarda bu özellikler biraz daha yoğun diye düşünüyorum. bence balık boğa uyumu harikadır. her boğa burcu eşim gibi midir bilemiyorum ama kalitesi duruşu olan bir insandır.

X