Ebrizm merhaba.Uzun zamandır giremedim nete.Daha okuyamadım gelişmeleri ben yokken neler yapmışsınız,neler olmuş derken açtığın konuya cevap vereyim dedim.Hala Mete Beye gidiyor musun bilmiyorum ama Berilcik artık neredeyse yaşına geliyor.Bize verdiği listeye göre her türlü deniz balığını öneriyor artık.İlla dil falan olması gerekmiyor yani.İglo markasını çok beğeniyorum ben.İki aydır falan Çınara İglonun karidesini çorba yaparak yediriyorum.Somonunu da verebilirim.Ama diğer somonlardan sakın verme.En güzeli sardalya aslında ama ne kadar ayıklarsan ayıkla kılçık büyük problem.Ben geçen gün levrek yedirdim.Kuyruk kısmı tamamen kılçıksızdı afiyetle yedi bizimki.Bu aralar çinekop var mesela.O da değerli bir balık.
Ayrıca iglonun her şeyi çok güzel.Bezelyesini brokoli,karnabahar karışımını,en çok da soya fasulyesini kullanıyorum Çınar için.Yalnız Kipaya sinir oluyorum bu konuda,aslında tansaş da kötü.Ürünleri iyi muhafaza edemiyorlar.Dolapları çok kötü.Ne zaman gitsem almadan çıktım.Kutuların üzeri hep yaştı.Yukarıdan su damlıyor.En iyi Migros muhafaza ediyor.