kuaförler dahi yapamıyor örgüyü hangi kuaföre sorduysam zor diyor.bazı kuaförlerde makinesi var örgünün.. ben çok sabırsız biriyim kendi sacımı örsem sıkılır yolarım ama çok hoş görünüyor balık sırtı cok kişide.
aslında gerçekten çok basit hatta ben başkasına kendime ördüğüm kadar güzel öremiorum.. fisfisfis lisedeyken her gün iki tane balık sırtı örerdim okula gitmeden önce çok hoşuma gidiodu ondan örüodum ben hocalarda beni gösteriodu hep '' bakın arkadaşınıza saçlarını ne güzel toplamış da gelmiş '' die..:roflol::roflol: bi de bence ikili balık sırtı uzun saçta diil omuz hizasındaki saçta güzel duruo.. enseye kadar örüp kalan kısmı örmeyince toka takınca küçücük tutam çıkıo ya ordan çooookkk hoşuma gidio o benim ya..sırnaşık şeysırnaşık şey
Bütün yazıları okudum ve uzman tv videosunu izledim ama hangi saçın ne tarafa atıldığını anlayamadım.eklediğimiz saçı üçe ayrılmış olan saçtan hangisine ekliyoruz ve ekledikten sonra ne yapıyoruz bilen birisi açıklayabilir mi?
Balıksırtı saç örgüsünü bende öremiyorum.Kızımada bu model çok yakışıyor.Uzman tv detaylı vermemiş.bende nette araştırdım ve dataylı videosunu buldum ama anlatım ingilizce bilmiyorum.Ama bakarak becerdim.Darısı sizlerin başına...
arama motorunda ; How to french braid diye arattırın karşınıza çıkacaktır.
Kızlar aslında çok kolay..sadece tepeden küçük bir parça ile başlıyorsunuz örmeye,aşağıya doğru indikçe yanlardan alıyorsunuz önceden ördüğünüz kısım orda da kalıyor iki yadan gelenlerle 3 parça olmuş oluyor..böle devam ediyorsunuz.ama örerken insanın kolu ağrıyor :) umarım yardımcı olabilmişimdir.