Saç Kesim Şekilleri Balik Sirti Sac Örgüsü

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

KIMBERLY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2007
218
0
96
Fransa
arkadaşlar saçlarıma artık ne model versem die düşünmekten bıktım balık kılçığı mı balık sırtımı ne deden bi model varya onu beceremıorum bana yardım edrmisiniz videosunu fln bulursanız benmle paylaşırsanız çok sevinirim...

ya ben de yapabilmek istiorum ama olmuor bi türlü : ((
bu videoların hepsine baktım ama işe yaramıyor nasıl olcak bu iş dogustan yetenekmi lazım nedir anlamadım gitti : (

Kızlar aslında çok kolay..sadece tepeden küçük bir parça ile başlıyorsunuz örmeye,aşağıya doğru indikçe yanlardan alıyorsunuz önceden ördüğünüz kısım orda da kalıyor iki yadan gelenlerle 3 parça olmuş oluyor..böle devam ediyorsunuz.ama örerken insanın kolu ağrıyor :) umarım yardımcı olabilmişimdir.

canım denedım senın dediğin gibi ama böyle sankı kalıp gibi oldu yanı örgüyü alp yapıştırmışım gibi yani:.. nie böle oldu ya...yardımcı oldun tabı tşk

Evet aslında gerçekten kolay ama kendine yapacaksan kalıp gibi durur.
Başkasını bulacaksın çok şık duruyor.

valla kendim daha yeni yeni anlamaya başladım nasıl yapıldığını...beceremiyorum da....birini bul da anlat anlarsa yapsın....
benim böyle örgüm olamıycaaaakkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben ,kızımın saçında balık sırtını çok seviyorum. özellikle iki tane olunca. ama beceremiyorum. artık buradaki öğrenci kızımıza yaptırıyorum. napimmm...

kızlar çok kolay balık sırtı ormek ben kendı sacıma oturduğum yerden oruyorum tepeden bi tutam alın sonra dier iki yandan da saçınızın hepsini içine katarak sağdan soldan artırcaksınız sona bişi kalmıyo zaten bakmıssın balık sırtı olmuş (=

canım denedım senın dediğin gibi ama böyle sankı kalıp gibi oldu yanı örgüyü alp yapıştırmışım gibi yani:.. nie böle oldu ya...yardımcı oldun tabı tşk

örerken saçları alttan alırsan üsten cıkık olur oda kalıp gibi durur yapıştırmıssın gibi.örerken diğer tutamın üstünden atın oyle kalıp gibi olmaz

bende çok seviyorum tek balıksırtını kendim örebiliyorum...
ama çift balıksırtını ablama ördürüyorum her gittiğimde...
gerçekten çok şirin duruyor...
tek balıksırtından daha güzel oluyo çift örgü...

ben de beceremiyordum ama bir oyuncak bebegın sacında yaparak el alışkanlıgı kazanıp sonra ılk once tek ordum ardından elım alısınca aynaya bakmadan 2li orebılıyorum artık tamamen pratık yapmakla alakalı çok kolay. umarım yardımcı olmusumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…