• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balık kokulu akıntısı olan

Kafasiherdaimkarisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
29
2
86
İstanbul
Arkadaşlar selam yardımınıza ihtiyacım var ben 2 aydır jelli epilasyona girdim ve 2 aydır acayip bir bayat balık kokusu, ve son zamanlarda adetten sonra uzun süren kahverengi akıntı şikayetiyle doktora gittim doktor epilasyondan kaynaklanabileceğini söyledi ve durdurmamı istedi sorun şu ki ben vajinal muayene olamıyorum çok kasıyorum dolayısıyla Dr antibiyotik iğne hap ve fitil tedavisi verdi ve eşime de 1 günlük hap tedavisi verdi bakteriyel enfeksiyon kaptım sanırım 15. Günlük tedavi sonrası uyutularak kültür ve smear alınacak kaşıntı şikayetim ilk başta dışarıda vardı ama artık yok sadece koku ve akıntı şikayetim ve bel ağrım var ama 2 gündür ilaçlardan azaldı gibi .. Sizce benim rahatsızlığım nedir yardımcı olursanız sevinirim

cnm Bakteriel Vaginosis diye bir mantar türü buldum Google dan, genital bölgenin ph dengesi bozulduğu için bu durumu yaşıyor olabilirsin ama mantarlar çeşit çeşit, ben aylarca mantar sıkıntısı çektim vajinal kültür aldılar ve çıkan sonuca göre bir fitille sorunum çözüldü,
bence en kısa sürede kültür ve smear aldır ki cinsi belli olsun tam tedavini ol, geçmiş olsun

bnde jellı epilasyona gıdıyorum benım öyle bır sorunum yok.tek sorunum dökulmemesı.aklıma gelen vucudunun bır yerınde ıltıhapmı var acaba.

Muayene olabilsem sorun orda bayılacak gibi oluyorum hadi tek seferde uyutularak olayım ama smear tekrarlanan birşey neyse yapıcak Bişey yok mecbur olacagız muhtemelen dediginiz rahatsıLıktan ama kaşıntısız mantar olur mu ki işin diğer tarafı epilasyona 750 tl ödedim 12 de 2 seans gittim iptal ettim bugün tek kuruş alamadım sağlık olsun ama baya dökülmeler başlamıştı :(

cnm cinsi belirlenmezse eşinden sana senden eşine kısır döngü gibi devam edecek, aslında vajinal muayene çok ama çok kolay 3 dakikalık bir işlem, bence kendinizi biraz zorlayın ve bunu başarın derim, ha asla yapamam diyorsanız uyutulmak en mantıklısı, bakalım tedavizinin sonunda geçmezse smear ve kültür mutlaka aldırın, belki lazerden geçmemiştir, keşke iptal ettirmeseydiniz ne olduğunu anlamadan

Back