Balık hapını kullanıp kilo alanınız var mı ?

tadlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
237
0
46
İstanbul
doktor tavsıyesıyle eczaneden aldım ismi xxxx omega 3 balık hapı kullanıpta kılo aranınız varsa lutfen yardmcı olursa sevınırm

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu tür hapları çok kullandım ama maalesef vücuda boş yere vitamin depo etmek bence bir işe yaramıyor çünkü önemli olan iştahın yerinde olması. benim sorunum iştahımın olmaması bu hapları içmek tek başına işe yaramıyor düzenli yemekte yemek lazım

bende xxxx içtim ama tık yok arkadaşım şimdiye kadar çok şey içtim en etkilisi xxxx idi.
uykuyu göze alıyosan onu tavsye ederim

üniversiteye başladığımda 50 kilo idim sonra kullandımbalık yağını jel kapsüllü olanlardan 57 ile mezun oldum çok iyi oldu şimdi benim için 174 çünkü boyum

kızlar benimde kullanmadığım ilaç kalmamıştı kilo almak için hiç biri fayda etmedi xxxx sadece iştah açıyo ve uyku yapıyo çok çalışanlar için zor ama 3 ay önce aktardan bir karışım aldım müthiş bir şeydi 7 kilo aldım ve baktım durduramıyorum kendimi bıraktım o karışımı keçi boynuzu falan var içinde adını bilmiyorum ancak şişesini görünce hatırlayabilirim

kızlar benimde kullanmadığım ilaç kalmamıştı kilo almak için hiç biri fayda etmedi xxxx sadece iştah açıyo ve uyku yapıyo çok çalışanlar için zor ama 3 ay önce aktardan bir karışım aldım müthiş bir şeydi 7 kilo aldım ve baktım durduramıyorum kendimi bıraktım o karışımı keçi boynuzu falan var içinde adını bilmiyorum ancak şişesini görünce hatırlayabilirim

bende xxxx içtim ama tık yok arkadaşım şimdiye kadar çok şey içtim en etkilisi xxxxx idi.

zaten cok uykuya duskun bırısıym ıcersm heralde hıc kalkamam cnm

üniversiteye başladığımda 50 kilo idim sonra kullandımbalık yağını jel kapsüllü olanlardan 57 ile mezun oldum çok iyi oldu şimdi benim için 174 çünkü boyum

canım senin kullandığın ilacın ismi neydi.bizde onu deneyelim

canm adını hatırlarsa soylermısn bızde alalım su anda kac kılosn

keşke hatırlayabilsen canım adını. bizede çok faydalı olur

xxxx kullanıyorum ama tek balık hapıyla kilo alınmaz bence.. tartılmadım ama kilo aldığımı sanmıyorum..günde 2 öğün toplasan bi öğün bile etmez yediklerim :26:

canım balık hapı falan ise yaramıor ben surup kullanıyorum 44 kiloydum qecen tartıldm 49 cktm.d baya istah acıyor tawsiye ederim ama baya uyku yapıyor sersem qibi oluyorsun içince.)

ben hem iştaş açıçı kullandım hemde balık yağı hapını kullandım yok olmadı alamadım kilo aslında iştahım var ama bünye kilo yapmıyor ne yapıcam yardım lütfen 16 yaşındayım 170 boyundayım benimle hep dalga geçiyorlar kendi kendime bakınca insanmıyım ben diyorum nolur yardım edin ya ((

bende xxxx içtim ama tık yok arkadaşım şimdiye kadar çok şey içtim en etkilisi xxxx idi.

aynen canım.ben de xxxx kullandım hatta hala arada kullanıyorum ama hiçir etkisi yok en iyisi o şurup gerçekten onunla 5 kilo almıştım daha sonra psikolojik nedenlerden geri verdim şimdi de kullanamıyorum çalıştığım için içtiğim zaman gözümü açamıyorum çünkü kullanabilen kullansınd erim düzenli etkisi oluyo

bende surubu 1 ay düzenli kullandım bi 4 5 kilo aldm tekrar dewam etmk istiyorum ama sersem qibi yapıyor.d.d

Günaydın,
Benimde kilo problemim var. Çok yiyip az kilo alanlardanım.xxxx omega 3 balık hapını kullanabilirsin. Hemen etki göstermiyor tabi ama düzenli kullandığın zaman etkisini görüyosun.Ayrıca balık hapı kalbe ve beyinede çok yararlıdır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…