bende xxxx içtim ama tık yok arkadaşım şimdiye kadar çok şey içtim en etkilisi xxxxx idi.
uykuyu göze alıyosan onu tavsye ederim
üniversiteye başladığımda 50 kilo idim sonra kullandımbalık yağını jel kapsüllü olanlardan 57 ile mezun oldum çok iyi oldu şimdi benim için 174 çünkü boyum
kızlar benimde kullanmadığım ilaç kalmamıştı kilo almak için hiç biri fayda etmedi xxxx sadece iştah açıyo ve uyku yapıyo çok çalışanlar için zor ama 3 ay önce aktardan bir karışım aldım müthiş bir şeydi 7 kilo aldım ve baktım durduramıyorum kendimi bıraktım o karışımı keçi boynuzu falan var içinde adını bilmiyorum ancak şişesini görünce hatırlayabilirim
eczaneden xxxx isminde bir balık yağı almıştım hergün bir tane yutuyordum bana etkili oldu umarımmm sanada etkili olur hoşçakalınnnncanım senin kullandığın ilacın ismi neydi.bizde onu deneyelim
kızlar benimde kullanmadığım ilaç kalmamıştı kilo almak için hiç biri fayda etmedi xxxx sadece iştah açıyo ve uyku yapıyo çok çalışanlar için zor ama 3 ay önce aktardan bir karışım aldım müthiş bir şeydi 7 kilo aldım ve baktım durduramıyorum kendimi bıraktım o karışımı keçi boynuzu falan var içinde adını bilmiyorum ancak şişesini görünce hatırlayabilirim
canım balık hapı falan ise yaramıor ben surup kullanıyorum 44 kiloydum qecen tartıldm 49 cktm.d baya istah acıyor tawsiye ederim ama baya uyku yapıyor sersem qibi oluyorsun içince.)
cnm bu surubun adı ne yardımcı olursan sevınırm gercekten
bende xxxx içtim ama tık yok arkadaşım şimdiye kadar çok şey içtim en etkilisi xxxx idi.
uykuyu göze alıyosan onu tavsye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?