• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Balık etli' ve minyon Barbie'ler geliyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
'Balık etli' ve minyon Barbie'ler geliyor
  • 22 dakika önce
Paylaş
160128193545_barbie_624x351_mattel_nocredit.jpg
Image copyrightMattel
Dünyaca ünlü oyuncak Barbie bebekler artık tek tip vücuda sahip olmayacak.

Barbie bebekleri üreten Mattel firması, 'balık etli', minyon ve uzun olmak üzere farklı ölçülerde üç yeni model üreteceklerini açıkladı.

Yeni Barbie'lerin ten, göz ve saç renkleri de farklı olacak.

Barbie bebeklerin abartılı vücut şekilleri, standart insan bedeni ölçülerine uyumlu olmadığı gerekçesiyle uzun zamandır tepki çekiyordu.

Şirket yeni modelleriyle 'kızlara, görükleri dünyayı daha gerçekçi şekilde yansıtan seçenekler sunduklarını' belirtti.

Geçen yıl da farklı ten ve saç rengine sahip 23 yeni model çıkarmıştı.

Bu yıl yapılacak yeniliklerle Barbie koleksiyonu şu şekilde olacak:

• 33 yeni bebek
  • 30 saç rengi
  • 24 saç modeli
  • 22 göz rengi
  • 14 yüz şekli
  • 7 ten rengi
  • 4 vücut tipi
Yeni Barbie bebekler dünya genelinde ilkbaharda satışa çıkacak.
http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/01/160128_barbie_bebek

Ablamın kızarkadaşı vardı ve 20 üzerinde barbie bebekleri vardı elbiselerinide annesi dikerdi o zaman onu çocukken çok kıskanmıştım annesi ev hanımıydı ve çok lezzetli pastalar yapardı , evleride hep sıcaktı

Ablamın kızarkadaşı vardı ve 20 üzerinde barbie bebekleri vardı elbiselerinide annesi dikerdi o zaman onu çocukken çok kıskanmıştım annesi ev hanımıydı ve çok lezzetli pastalar yapardı , evleride hep sıcaktı
Teyzem bana bebeğe elbise dikmeyi öğretmişti. Bahçede arkadaşlarımla birlikte dikerdik sonra düzeltirdi teyzoşum. Onu hatırlattınız bana, nasıl özlemişim. Nur içinde yatsın..

Teyzem bana bebeğe elbise dikmeyi öğretmişti. Bahçede arkadaşlarımla birlikte dikerdik sonra düzeltirdi teyzoşum. Onu hatırlattınız bana, nasıl özlemişim. Nur içinde yatsın..
Kız siz ne diyorsunuz ben direk bebekleri kendim yapardım dikerdim :D

En sondaki esmer olanda ayyyyyyyyyynı ben :KK53:

Sende amma marifetliymişsin ama biz erik ağıçlarına tırmanırdık veya ceviz ağaçlarından ceviz toplardık birde çok iyi bedmington oynardık bütün yaz şimdiki çocuklar çok şanssız
Kız siz ne diyorsunuz ben direk bebekleri kendim yapardım dikerdim :D

Sende amma marifetliymişsin ama biz erik ağıçlarına tırmanırdık veya ceviz ağaçlarından ceviz toplardık birde çok iyi bedmington oynardık bütün yaz şimdiki çocuklar çok şanssız
Aynen bende ip atlardım ve baya da iyi oynardım :KK53: şimdi tablet bilgisayar oyun vsvs

Aa ne kadar benzeşiyoruz öyle.

Ağaca çıkıp inememek konusunda ustaydım :KK70:
Badmintonda da gayet iyiyimdir :cool:

Bütün yaz bisikletle tur atardık birde patenli ayakkabımız vardı hiç evde oturmazdık , badmingtonda 245 sayı yaptığımızı bilirdim ah ne güzel günlerdi bunlar
Aa ne kadar benzeşiyoruz öyle.

Ağaca çıkıp inememek konusunda ustaydım :KK70:
Badmintonda da gayet iyiyimdir :cool:

Evet ip bizde atlardık ama erkeklerde vardı bizim grupta ortaokuldaydık bu çok güzeldi
Aynen bende ip atlardım ve baya da iyi oynardım :KK53: şimdi tablet bilgisayar oyun vsvs

Bütün yaz bisikletle tur atardık birde patenli ayakkabımız vardı hiç evde oturmazdık , badmingtonda 245 sayı yaptığımızı bilirdim ah ne güzel günlerdi bunlar
Ben paten almak istediğimde denerken düştüm diye almamışlardı. Son bisikletimi aldıktan bir ay sonra çaldılar depodan. Şansım yok o konularda pek:KK70:şimdilerde Bostancı sahilde ya da adada bisiklet turları yapıyoruz öneririm çok güzell:KK36:

Ben motorumla sahilde turluyor önünede süs köpeğimi oturduyorum alıştırdım keratayı , oda ayrı bir zevk yazın
Ben paten almak istediğimde denerken düştüm diye almamışlardı. Son bisikletimi aldıktan bir ay sonra çaldılar depodan. Şansım yok o konularda pek:KK70:şimdilerde Bostancı sahilde ya da adada bisiklet turları yapıyoruz öneririm çok güzell:KK36:

Ben motorumla sahilde turluyor önünede süs köpeğimi oturduyorum alıştırdım keratayı , oda ayrı bir zevk yazın
Motor süper bir şey gerçekten ama kullanmayı bilmiyorum arkada arkadaşıma iç organlarını yapıştırıcak şekilde sarılıyorum genelde :KK53:

Sizin köpek iyi sakin duruyor.

Evet sakin duruyor
Motor süper bir şey gerçekten ama kullanmayı bilmiyorum arkada arkadaşıma iç organlarını yapıştırıcak şekilde sarılıyorum genelde :KK53:

Sizin köpek iyi sakin duruyor.

benim hiç barbim olmadı apla:cry::cry: yani olaydı tipi pek fark etmezdi sanırım:KK70:

Back