Bebek Beslenmesi balık çorbası nasıl yapılıyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

alpdeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
138
0
26
Antalya
bayanlar aranızda balık çorbası yapan ve çocuğuna düzenli veren var mı? bir de hangi dönemden itibaren bebeğe veriliyor,bilen var mı?

bir parça balığı(norveç somonu,mezgit,palamut)hangisini istersen kılçığıyla biraz suda haşla sonra ayrı bir tabakta didikle balık suyuna yarım havuç az patatesbir parça brokoli yi at haşla haşlandıktan sonra blendırdan geçir balıkları ekle azıcıkta tereyağı karıştır 8 aylıktan itibaren verebilirsn bu tarif ilk vereceğin tariftir çünkü sebze çorbasına alışkın olan bebek yadırgamaz balığı çok baskın hissetmez kereviz yaprağıda eklersen tadı daha aromatik olur başka tariflerde verebilirim ama önce bunu dene ben çok balık çorbası yapıyordum şimdi büyüdü oğlum direkt yiyor çorbasından kurtulduk balık çorbasını severse balığıda çok sever haftada bir yapın

bebeğim prematüre doğdu şuan 8aylık düzeltilmiş 6 aylık olacak balık çorbasını vermeyi çok istiyorum beyin gelişimi ayrıca akranlarını yakalaması için tvde bir profesör balık kafası ve kalan kılçıklarıda haşladığınızda aynı sonucu alırsınız nasılki kemiği haşlıyoruz balığında kılçık ve kafasını haşlayabilir yemeklerde kullanabilirsniz demişti uygulayıp uygulamama arasında kararsız kaldım ayrıca başka ne türlü verdiğiniz balığı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…