Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Balık Burcu Uygun Meslekler

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.015
30.372
60
Hayal gücü isteyen, yardım, merhamet, özveri gerektiren alanlar uygundur. Önsezilerinin güçlü olması insancıl amaçlı mesleklerde basan verir. Zengin iç dünyasını yansıtabileceği, duygusal doyum bulabileceği konularda çalışmaktan zevk alırlar. Kazanç sağlamak başlıca hedefleri değildir.

Edebiyat, müzik, güzel sanatlar başarılı olabilecekleri dallardır. Müzisyenlik, hikaye, öykü, roman yazmak, şiir ve şarkı sözü yazarlığı, dans, bale, perde, sahne ve ressamlık uygun mesleklerdendir.

Suyla ilgili konular, denizci, yüzücü su sporları, ilaç, içki sektörü, kozmetik alanı, moda, parfüm yapımı veya ticareti, ayakkabıcılık, balıkçılıkla ilgili konular uğraşı alanları olabilir. İthalat ve ihracat işleri de uygundur.

Hassasiyeti ve merhamet gerektiren hastabakıcılık, yaşlılarla ilgilenme, hastalan tarafından sevilen bir doktor, yardım konularında görevli, öğretmen, rahip, rahibe, din görevlileri de balık burcundan çıkar...

balık burcundan komedyen ve mizah yazarları da çok çıkıyor. mesela beyazıt öztürk, gülse birsel...
ben de bi balık burcu olarak edebiyatçıyım ve resime büyük ilgim var...

Bende balik burcuyum ve benim sürekli aklima degisik tasarimlar gelir.
Mobilya,kiyafet,ev süsleri gibi konularda yani.
Ahhh yanarim yanarim,tasarimci olmadigima yanarim.

benim küçük oğlum balık burcu çok soru sorar öğrenmeye çok meraklı
inşallah büyüdüğünde güzel bir mesleği olur.

bede balık burcuyum ama bıraz tembelım,tembellıkte degıl aslında ,rahatına duskun olmak.en buyuk ozelıgım bu.börul börulde bakarım:)herseye gulmem....

balık burcuyum ingilizce öğretmeniyim ama ailem izin vermediği için konservatuara gidemedim
ressam olmayı cok isterdim

bende balık burcuyum hemsıreyım hakketen cok merhametlı vu ısımı cok ozverı ıle yaparımm

Balık burcu yaratıcıdır benceeeeeeee ve tasarım ideal :)

X