- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
- Konu Sahibi P3rimasali
Bir arkadaşım var çok kısa sürede kaynaştık. Onu çok iyi anladığımı düşünüyor, duygularını fikirlerimi. Çok da yakınız çok şükür. İkimiz de bir şey hissediyor gibiyiz ama net söylenmiş bir şey yok. İlk başta aramzda bir şey geçmesin bu konuya dair olur da duygularımızdan emin olamazsak arkadaşlığımıza yazık olmasın dedi. Haklı da. Beni kıskanmıyor net olarak sadece kıskanacağı bir durum olursa o kişinin beni ondan yzaklaştırmasından çekiniyor ve beni asla kaybetmek istemediğini söylüyor. Bazen çok duyarlı davranıyor ama bunun yanında bazen de çok odun. Mesela moralim bozuk gibi hissetse dibimbe bitiyor ama 3 dklık yolda beni bıraksana dediğimde reddedebiliyor. Bu aşamadan sonra ne yapmalıyım. Sevgili gibiyiz de ama değiliz de. Nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda net bir fikrim yok. Çok görüşmesek mi bağlanırım ben dediğimde bağlan işte ne güzel diyor. kendisinin de bana bağlanmayaxaksa zaten kimseye bağlanamayacağını düşünüyor ama net değil. Eşi sevgilisi balık olanlar birkaç tavsiye verebilir mi daha çok nasıl bağlanırız tavrım nasıl kalmalı?