Çocuk Hastalıkları balgamla başım dertte

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

afranaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
43
0
86
40
Ankara
mrb arkadaşlar.yine kış geldi ve bizim balgam kabusumuz geri döndü.kızım 19 aylık çok terliyo ve sık hasta oluyo.ve çok balgamlı bir bebek.şişe şişe balgam söktürücü kullanıyoruz.ama faydası yok çok fazla kusuyo 10 15 günde ancak tükeniyo.deli olcam uyuyrken falan öksürüp öksürüp kusuyo.ne yapmamı önerirsiniz.birde hasta olmadan önce yapılabilecek bişey yada kullanılacak bi kür yada ilaç gibi bişey bilen varmı.teşk.

canım çok geçmiş olsun.
sana önerebilecem şey doğal yolldan haletmeye çalış, yani hemen ilaça başvurma.
İlk olarak kara türp. Bir kara türp al, ikiye kes, ortasında bir kaşıkla oymalısın. Oydun çükürü içerisinde 1 çay kaşığı şeker ekle ve akşamdan sabaha kardar öyle bırak. Sabah bebeğine toplamış olan suyunu içir. 2-3 gün sabah akşam verebilirsin. Balgamlı öksürük üzerinde mükemel bir tedavi edici etkisi vardır.
2. Yöntem
Bir tatlı kaşığı bal + 1 tatlı kaşığı zeytin yağ. Bunları karıştırıp bebeğe verebilirsin.
İçince bebeğin kusabilir, meraketme, kusmuk ile birlikte balgamı da atıyor.
Tekrar geçmiş olsun canım. Bebeğine acil şifalar dilerim.

Son düzenleme:

bu bilgiler işime yarayabilir.sağolasın.

afranaz : geçmiş olsun.inşallah düzelir bebiişin

Kizalar kusura bakmasaniz bisey sorucam
"kara türp" nedir, yurdisinda yasiyorum ve hic duymadim
google'da kara türp yazdim resimle aradim ogrenmek icin sonuc cikmadi..

bir bardak sıcak süte bir yada 2 adet hatmi çiçeği koy ve çocuğuna içir.balgamı ve öksürüğü gidecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…