Çocuk Hastalıkları balgam ve hirilti

• Konu Sahibi Konu Sahibi soru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

soru

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
153
35
48
30
merhabalar cok kisa soracagim k.bakmayin haftaya doktor kontrolumuz var ama yinede ekstra bilgi almak istedim sizlerden. 5 aylik oglum dumden beri hirliyor burnu temiz ilac dokuyorum temizliyorum hirliyor ve balgam var gibi sizler hirlamaya ve ozellikle balgama nasil cozumler buldunuz. tesekurler

Ben o dönem ayak altına sarımsaklı zeytinyağ sürüyordum ama sadece yağından. Çok geçmiş olsun çocukların hepsi aynı bu dönem

Ben o dönem ayak altına sarımsaklı zeytinyağ sürüyordum ama sadece yağından. Çok geçmiş olsun çocukların hepsi aynı bu dönem
nasil yani tam anlayamdim k.bakmayin sarimsak yagiyla zeyyinyagimi karistiriliyor bende yapayim ona gore..tesekurler Allah im butun cocuklarimizi korusum

2 3 diş sarımsağı eziyorum üstünü biraz geçecek kadar zeytinyağ koyuyorum 2 3 tatlı kaşığı gibi. Sonra ayak altına yağından sürüp pamuklu çorap giydiriyorum sarımsak parçacıkları olmayacak. İnstagram kullanıyorsan orda da bununla ilgili tarifler var bende oradan gördüm 5 yıldır hastalıkları bu şekilde atlatıyoruz şükürler olsun

simdi anladim cok tesekurler gecene kadar hergun yapmam gerekiyor degil mi? insallah fayda eder balgam vat cok kotu hirliuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…