merhabalar cok kisa soracagim k.bakmayin haftaya doktor kontrolumuz var ama yinede ekstra bilgi almak istedim sizlerden. 5 aylik oglum dumden beri hirliyor burnu temiz ilac dokuyorum temizliyorum hirliyor ve balgam var gibi sizler hirlamaya ve ozellikle balgama nasil cozumler buldunuz. tesekurler
nasil yani tam anlayamdim k.bakmayin sarimsak yagiyla zeyyinyagimi karistiriliyor bende yapayim ona gore..tesekurler Allah im butun cocuklarimizi korusum
2 3 diş sarımsağı eziyorum üstünü biraz geçecek kadar zeytinyağ koyuyorum 2 3 tatlı kaşığı gibi. Sonra ayak altına yağından sürüp pamuklu çorap giydiriyorum sarımsak parçacıkları olmayacak. İnstagram kullanıyorsan orda da bununla ilgili tarifler var bende oradan gördüm 5 yıldır hastalıkları bu şekilde atlatıyoruz şükürler olsun
2 3 diş sarımsağı eziyorum üstünü biraz geçecek kadar zeytinyağ koyuyorum 2 3 tatlı kaşığı gibi. Sonra ayak altına yağından sürüp pamuklu çorap giydiriyorum sarımsak parçacıkları olmayacak. İnstagram kullanıyorsan orda da bununla ilgili tarifler var bende oradan gördüm 5 yıldır hastalıkları bu şekilde atlatıyoruz şükürler olsun