Çocuk Hastalıkları balgam ve hirilti

• Konu Sahibi Konu Sahibi soru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

soru

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
153
35
48
30
merhabalar cok kisa soracagim k.bakmayin haftaya doktor kontrolumuz var ama yinede ekstra bilgi almak istedim sizlerden. 5 aylik oglum dumden beri hirliyor burnu temiz ilac dokuyorum temizliyorum hirliyor ve balgam var gibi sizler hirlamaya ve ozellikle balgama nasil cozumler buldunuz. tesekurler

Ben o dönem ayak altına sarımsaklı zeytinyağ sürüyordum ama sadece yağından. Çok geçmiş olsun çocukların hepsi aynı bu dönem😔

Ben o dönem ayak altına sarımsaklı zeytinyağ sürüyordum ama sadece yağından. Çok geçmiş olsun çocukların hepsi aynı bu dönem😔
nasil yani tam anlayamdim k.bakmayin sarimsak yagiyla zeyyinyagimi karistiriliyor bende yapayim ona gore..tesekurler Allah im butun cocuklarimizi korusum

2 3 diş sarımsağı eziyorum üstünü biraz geçecek kadar zeytinyağ koyuyorum 2 3 tatlı kaşığı gibi. Sonra ayak altına yağından sürüp pamuklu çorap giydiriyorum sarımsak parçacıkları olmayacak. İnstagram kullanıyorsan orda da bununla ilgili tarifler var bende oradan gördüm 5 yıldır hastalıkları bu şekilde atlatıyoruz şükürler olsun

2 3 diş sarımsağı eziyorum üstünü biraz geçecek kadar zeytinyağ koyuyorum 2 3 tatlı kaşığı gibi. Sonra ayak altına yağından sürüp pamuklu çorap giydiriyorum sarımsak parçacıkları olmayacak. İnstagram kullanıyorsan orda da bununla ilgili tarifler var bende oradan gördüm 5 yıldır hastalıkları bu şekilde atlatıyoruz şükürler olsun
simdi anladim cok tesekurler gecene kadar hergun yapmam gerekiyor degil mi? insallah fayda eder balgam vat cok kotu hirliuor

Back