Çocuk Hastalıkları Balgam söktürücü etkileri nelerdir

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Yagmur1kokusu

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
24
16
8
30
Merhaba arkadaşlar 21 aylık kızım var ve geceleri balgamlı öksürüğü oluyordu dün doktora gittim doktor bana ciğerinin ve boğazının temiz olduğunu geniz akıntısı olduğunu söyledi burun spreyi ve asist şurup yazdı yalnız asisti kullandığından beri sürekli sulu bir burun akıntısı ve daha şiddetli öksürük oldu kızım balgamı tüküremediği için kakasıyla çıkarıyor sanırım doktor öyle demişti doktoru aradım sordum bugün bu kadar öksürmesi normal mi diye çok normal dedi ama anne yüreği içim gidiyor o öksürdükçe aynı şekilde bu Şurubu kullanan var mı kaç gün sürüyor öksürük burun akıntısı ne zaman bitiyor 3 günden sonra azalır dedi öksürüğü yazarsanız çok sevinirim

Merhaba konuyu açalı cok uzun zaman olmuş ama kızınızin o dönemde hastalığı nasıl ilerledi acaba bir kaç gün assit kullanimindan sonra öksürük gectimi. Benimde 21 aylık kızım su an aynı durumda balgamlı öksürüyor o yüzden bilgi almak istedim sevgiler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…