• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balgam Balgam Balgam

68siradanbiri68

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
25
10
3
31
Kizlar bende senelerce balgam var her sabah cikartmam lazim. Doktora gitigimde zarari yok diyip duruyor. Ama ben sevmiyorum biktim tikainiyorum. Kimsede boyle bi rahatsizlik yok. Internete baktim hemen kanser kalp belirtisi yaziyor😒 ama bende rahat 10 senedir var biktim usandim yaa acab sagliksiz beslendigim icinmi anlamadim???

Kizlar bende senelerce balgam var her sabah cikartmam lazim. Doktora gitigimde zarari yok diyip duruyor. Ama ben sevmiyorum biktim tikainiyorum. Kimsede boyle bi rahatsizlik yok. Internete baktim hemen kanser kalp belirtisi yaziyor😒 ama bende rahat 10 senedir var biktim usandim yaa acab sagliksiz beslendigim icinmi anlamadim???
O bende var. Sürekli boğazımı açmaya çalışıyorum. Alerjik sinüzit dediler kokulu birçok şeyden uzak durmak gerekiyor. Parfüm çamaşor suyu kokul mendiller toz klima biçok şeyden ama çok zpr. En son bi ilaç verdiler rahatladım ama bu sefer ishal ve ateş yaptı bir de uyku yapıyor sürekli mecbur bıraktım. Derdme de çare bulamadım. Doktorlar zararsız diyor ama çeken bilir

Kimsede yok mu :D
Benim koronadan sonra oluştu rahatsız edici evet ama sadece sabahları oluyor

Babamda da senelerdir vardı huy edinmiş artık kendine. Annem kızdıktan sonra zoraki bıraktı . Biraz vucudu alıştırmayla alakalı bi durum sanırım. korkmayın yani

Back