• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bale kursunda öğretmen tacizi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
İstanbul Beşiktaş'taki özel bale kursunda cinsel taciz ve istismar skandalı... 3 kız öğrencinin şikâyeti üzerine soruşturma başlatıldı. 56 yaşındaki kurs hocası tutuklandı
Sitene Ekle
bale-kursunda-ogretmen-tacizi-6664041.Jpeg

Beşiktaş Şair Nedim Caddesi'ndeki 'Studyo In' isimli özel bale kursunda, bazı öğrencilerin kurs sahibi Ömer İ. tarafından cinsel istismara uğradıkları iddia edildi. Savcılığa başvuran 3 kız öğrenci, kursun sahibi ve hocası olan Ömer İ.'nin bale kursunda ve Üsküdar'daki evinde masaj bahanesiyle cinsel istismarda bulunduğunu ihbar etti. Olayla ilgili hem İstanbul ÇağlayanAdliyesi'nde hem de Anadolu Adliyesi'nde soruşturma başlatıldı. Ömer İ. "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklanarak Maltepe cezaevi'ne gönderildi. Mağdur öğrencilerden E.P.,Beşiktaş'taki kurs merkezinde hocasının masaj yapma bahanesiyle kendisini bir odaya kapatıp sürekli taciz ettiğini iddia etti.

'BABA GİBİ YAKLAŞTI'
Ömer İ.'nin, "izletmem gereken özel bale videoları var" diyerek kendisini evine de götürdüğünü öne süren E.P., yetim büyüdüğü için önceleri baba şefkati ile yaklaşan hocasının sonradan cinsel istismara başladığını söyledi.

İYİ BALERİNLİK İÇİN MASAJ GEREK
Ömer İ.'nin, "İyi balerinlik için düzgün fizik lazım, bunun için de masaj şart" diyerek cinsel istismarda bulunduğunu söyleyen E.P., korktuğu için bir süre boyun eğdiğini anlattı.

SABAH
http://www.milliyet.com.tr/bale-kursunda-ogretmen-tacizi-gundem-2200175/

İstanbul Beşiktaş'taki özel bale kursunda cinsel taciz ve istismar skandalı... 3 kız öğrencinin şikâyeti üzerine soruşturma başlatıldı. 56 yaşındaki kurs hocası tutuklandı
Sitene Ekle
bale-kursunda-ogretmen-tacizi-6664041.Jpeg

Beşiktaş Şair Nedim Caddesi'ndeki 'Studyo In' isimli özel bale kursunda, bazı öğrencilerin kurs sahibi Ömer İ. tarafından cinsel istismara uğradıkları iddia edildi. Savcılığa başvuran 3 kız öğrenci, kursun sahibi ve hocası olan Ömer İ.'nin bale kursunda ve Üsküdar'daki evinde masaj bahanesiyle cinsel istismarda bulunduğunu ihbar etti. Olayla ilgili hem İstanbul ÇağlayanAdliyesi'nde hem de Anadolu Adliyesi'nde soruşturma başlatıldı. Ömer İ. "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklanarak Maltepe cezaevi'ne gönderildi. Mağdur öğrencilerden E.P.,Beşiktaş'taki kurs merkezinde hocasının masaj yapma bahanesiyle kendisini bir odaya kapatıp sürekli taciz ettiğini iddia etti.

'BABA GİBİ YAKLAŞTI'
Ömer İ.'nin, "izletmem gereken özel bale videoları var" diyerek kendisini evine de götürdüğünü öne süren E.P., yetim büyüdüğü için önceleri baba şefkati ile yaklaşan hocasının sonradan cinsel istismara başladığını söyledi.

İYİ BALERİNLİK İÇİN MASAJ GEREK
Ömer İ.'nin, "İyi balerinlik için düzgün fizik lazım, bunun için de masaj şart" diyerek cinsel istismarda bulunduğunu söyleyen E.P., korktuğu için bir süre boyun eğdiğini anlattı.

SABAH
http://www.milliyet.com.tr/bale-kursunda-ogretmen-tacizi-gundem-2200175/
Nasıl yani izletmesi gereken özel bale videoları falan???
Benim bildiğim kurs kapsamında olur ve ne özelliği varsa ekran falan kurulup orada izlenir.
Bu kızlar kaç yaşındaymış ki düşünmemişler bunu.

çocuklarım için korkuyorum bu haberleri okuyunca.
kızlarımı kurslara göndemeyi istiyorum, büyüyünce okula gidecekler, acaba öğretmenleri sapık mı olacak diye şimdiden kafayı yiyeceğim düşünmekten.
o yüzden en uygun yaşlardan itibaren karate, kick bock ne varsa uygun, kursuna göndereceğim inşallah.

Oğlumu basket kursuna göndereceğim ciddi anlamada korkuyorum, soyunma odasında ya da duşta bir sorun yaşar mı diye.. işte bu kadar çok güveniyoruz ülkeye.. gün geçmiyor ki bir sapık daha haber olmasın..
Yani bir anneye bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama çok dikkatli olun ofice. Özellikle ergen erkek çocukları spora meyilli olduğunda hocalarını bir idol olarak gördüklerinden istismara çok yatkın oluyorlar, çoğunlukla taciz edildiklerini anlamıyorlar bile.
Belki sen ya da babası fiziksel olarak kendisinden başka kimsenin dokunamayacağı bölgeleri anlatırsanız, en azından uyanık olur.
Güven içinde çocukları eğlenecekleri, gelişecekleri kurslara yollarken bile insanların ödü kopuyor. Ne diyeyim, hayırlı süt emmişe denk gelsin bütün çocuklar.

Damacanaya , hayvana , çocuga , canlı cansız herseyeye tecavuz eden bi yaratık oldu bu erkekler. Burdada çok konu açılıyor evde karısına dokunmak yerıne mastrb yapan erkekler var. Noluyor ınsanlıgımıza, cinsellik insanlıgın otesine nasıl geçebilir.. çok korkuyorum çocuklarım içinama cezalar caydırıcı olmadıgı surece bu haberlerde bitmeyecek malesef ...

Yani bir anneye bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama çok dikkatli olun ofice. Özellikle ergen erkek çocukları spora meyilli olduğunda hocalarını bir idol olarak gördüklerinden istismara çok yatkın oluyorlar, çoğunlukla taciz edildiklerini anlamıyorlar bile.
Belki sen ya da babası fiziksel olarak kendisinden başka kimsenin dokunamayacağı bölgeleri anlatırsanız, en azından uyanık olur.
Güven içinde çocukları eğlenecekleri, gelişecekleri kurslara yollarken bile insanların ödü kopuyor. Ne diyeyim, hayırlı süt emmişe denk gelsin bütün çocuklar.

kesinlikle haklısın Marlyn, karşısındaki kim olursa olsun mesafeli davranmalarını, kimsenin kendilerine sevme amaçlı bile olsa yaklaşmalarına izin vermemeleri, özellikle belirli bölgelere kimsenin dokunmaması gerektiğini anlatıyorum hatta bazen paranoya seviyesine çıkıyor bu kontrol durumum.. Gerçekten eğlence için bile göndermeye korkuyoruz, hatta artık dışarı çıkmaya korkar hale geldik. amin inşallah iyi insanlar çıkartsın allahım hepimizin karşısına..

Back