Çatlaklar Baldırda Oluşan Çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

simuz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
456
5
Moralim çok bozuk.:KK5: İki baldırımında boydan boya çatlak olduğunu farkettim. Bu yıl içerisinde, baldırlarımda kızarma ve kaşıntı hiç olmadı. Şu an çatlaklarım beyaz renkte.

Çatlaklar kızarmadan, ağrısız, kaşıntısız oluşabiliyor mu? Çünkü çatlakların yeni oluşup oluşmadığından emin değilim. Normalde kısa pantolon, etek giymem. Ergenlikten gelen çatlaklardansalar farketmemiş olabilirim. Hoş şuanda da neredeyse hiç farkedilmiyor. Ben baldırlarımı sıkıp, germediğim müddetçe neredeyse hiç belli değiller. :96:

Moralim çok bozuk.:KK5: İki baldırımında boydan boya çatlak olduğunu farkettim. Bu yıl içerisinde, baldırlarımda kızarma ve kaşıntı hiç olmadı. Şu an çatlaklarım beyaz renkte.

Çatlaklar kızarmadan, ağrısız, kaşıntısız oluşabiliyor mu? Çünkü çatlakların yeni oluşup oluşmadığından emin değilim. Normalde kısa pantolon, etek giymem. Ergenlikten gelen çatlaklardansalar farketmemiş olabilirim. Hoş şuanda da neredeyse hiç farkedilmiyor. Ben baldırlarımı sıkıp, germediğim müddetçe neredeyse hiç belli değiller. :96:

yok cnm hiç bi belirti olmuyor benim bacaklarımdada var beya renkte :KK43:

bu ara kilo falan almadıysan büyürken, ergenlikte olmuştur onlar. kızarıklık, ağrı falan olmuyor zaten. güneşte yanarsan daha çok belli olur, o çatlaklar daha beyaz kalır :)
çatlaklar derinin esnek olmadığını gösterir. hamilelikte falan mesela karın büyümeden önce önlem almak lazım. yoksa bi kere çatlak oldu mu geri dönüşü yok. vücudunu sürekli yağla, nemlendir.

kilo falan almadım. tabi sürekli alıp verdiğim yarım kiloyu saymazsak. :KK1:

evet, benim derim esnek değil. annemde ve kız kardeşimde de var. ama benimkiler onlara göre aşmış durumdalar. kalçamda ve diz kapağımda bariz varlar ve renkleri sedef. ama baldırımdakileri yeni görüyorum. yani oluşurken kırmızı oluşmaları gerekmez mi? fakat baldırımdakilerin hepsi beyaz.

kilo falan almadım. tabi sürekli alıp verdiğim yarım kiloyu saymazsak. :KK1:

evet, benim derim esnek değil. annemde ve kız kardeşimde de var. ama benimkiler onlara göre aşmış durumdalar. kalçamda ve diz kapağımda bariz varlar ve renkleri sedef. ama baldırımdakileri yeni görüyorum. yani oluşurken kırmızı oluşmaları gerekmez mi? fakat baldırımdakilerin hepsi beyaz.

demekki sen görmedin cnm çünkü çatlaklar olusurken kırmızı olusuyolar benimde iç bacaklarımda var çok hafif derin değil ve kırmızı ama diz kapalarımın arkalarında çok var keşeke tersi olsaydı etek giyemeiyorum o derece kötü yani :KK50:

demekki sen görmedin cnm çünkü çatlaklar olusurken kırmızı olusuyolar benimde iç bacaklarımda var çok hafif derin değil ve kırmızı ama diz kapalarımın arkalarında çok var keşeke tersi olsaydı etek giyemeiyorum o derece kötü yani :KK50:

Anladım canım. Benim de ergenlikte oluşan çatlaklarım koyu renkteydi, öyle hatırlıyor. Sonradan sedef rengine dönmüştü.
Ama işte baldırdakileri görünce ve daha önce bunları farketmediğimi düşündüğümde şüğheye düştüm. Acaba yeni mi oluştular diye.
Ne yapmalı bu çatlakları.

Benim diz kapagimdan ust baldirima kadar suan kipkirmiziiiii ve ben hala duzenli bi krem kullanmiyorummmmmm :26:

X