Baldır yani alt bacak eritme

castielll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
6
0
bu konuyu biraz araştırdım...tabi öğrenebildiklerim şunlarla sınırlı kaldı..
-bazıları diyor ki baldırlar erimez onlar kas olur
-bazıları diyor ki erir fakat diyet sonrası komple zayıfladıktan sonra
-bazıları da diyor ki hiç bir şey fayda etmiyor ancak uzun vadede balerin gibi parmaklarının ucunda yukarı aşağı zıplamanın faydası var
kısacası şunu sormak istiyorum baldırlarını inceltmeyi kafaya koyup bunu başarabilen arkadaşlarımız var mı aramız da merak ediyorum

basen eriyorda baldır erimiyor ya ben basenlerimi eritebilyiroum ama baldırlar gitmiyor malesef

canım ben yaklaşık 2 ay düzenli arada gevşeyerek diyet yaptım ve 8 kilo verdim 68dim şuan 60-61im.
nasıl yaptın dersen bu 2 ayda beyaz ekmek yemedim yediysem çok az miktarlarda yağı azalttım şekeri çayda bıraktım arada şekerli şeyler yiyebilmek için.. yeşil kahve ve 7otl çay içtim.. öğünlerimi küçülttüm ve yavaş yavaş yemeye çok dikkat ettim.. ve tabiki en az 3 litre su içtim.
egzersizlere gelince bir kaç pilates hareketleri ve ender saraçın 10 inceten hareketini sabah akşam yaptım artı olarak günde en az yarım saat ile 2 saat arası yürüdüm ama yavaş parklardaki bisikletlerden sürdüm günde 10-15 dakika..
şimdi diyete başlayalı bi 4-5 ay oldu şuan ramazandayız pekde tutamadım çok hastalandım bu sene.. beyaz ekmek yiyorum ama sahurda sadece ve az miktarda.. ekstrada yürüyüş yapıyorum kilomu koruyorum şuanda hasta olduğum için diyetim askıda canım..
nerelerinden gitti dersen en çok göbekten ve heryerden..

telefondan yazamadım biraz geç oldu canım kusura bkma
ama benim hedefim 55 olabilirmiyim bilmiyorumm :44:

estagfullah hiç önemli değil...gerçekten tebrikler canım çok büyük azim göstermişsin 2 ay çok güzel idare etmişsin..ama sağlığın yerine geldiğinde 1ayda 6-7 kilo vereceğin bir diyet önerebilirim sana..ben kendim yaptım faydasını gördüm 65den 57e düştüm...

bu diyeti kendi araştırmalarım sonucu kendim oluşturdum herşeyi göz önünde bulundurark oluşturdum ve faydasını gördüm umarım yaparsan eger tabi..
diyete başlamdan önce şunu düşündüm bundan önce de bir çok diyet girişimim oldu ama 1. gün başladıysam 2. fire verdim dayanamadım o gün ne yemek varsa normal de sevmesem bile dayanamayıp yedim malum diyet psikolojisi o yüzden ilk olarak yemin etmem gerektiğini düşündüm o zaman diyetten fire veremezdim...ilk adım olarak uzun senelerin birikimi olan bilgilerimi topladım sonra detaylı bir araştırma yaptım ve yapacaklarımı bir liste yaptım ve bunları 1 ay boyunca yapacağıma dair yemin ettim..listede yazan yaptıklarımsa şunlardı;
-kahvatıdan önce 2sb su ...kahvaltıda 2 dilim tam tahıllı ekmek (tam buğday;içavdar kepekli) yediim bunun dışında diğer öğünlerde ekmek yemedim...7 tane zeytin(max) ,peynir,domates salatalık,ve yeşil çay ya da kiraz sapı çayı içtim...(normal çayı 1 aylığın a hayatımdan çıkardım hiç içmedim)
-arallerdarda 1 kase yogurt ya da 1 elma yedim
-gün içerisndeki öğünlerde salata yedim çorba içtim her zaman 1 tabak herhangi bir sebze olabilir sebze yemeği yedim...fakat burda dikkat edilmesi gereken nokta yemeğin salçalı suyunu hiç yemedim sadece yemeği yedim suyu kaldı
-diyet boyunca 2.5 lt su içtim.. yemeklerden önce 2sb içmeyi unutmamak kaydyla
-diyet boyunca pirinç, bulgur,makarna,beyaz ekmek,hamur işi hiç yemedim
-akşm 6-8 den sonra yemek yemedim...çok açsam 1elma1 portakal yada başka bir meyveden sadce 1 adet yedim
-hergün 20 mekik ve yan bacak hareketi yaptım....ve 7 kilo gitiii
bu arada yemin ettiğim için sağlığımı ve sosyal haytımı da göz önünde bulundurarak..eğer diyet yüzünden rahatsız olursam rahatsızlığım gecene kadar diyete araverebileceğimi, dışarıdaysam ya da davetteysem yeminin geçerli olmadığını da belirttim..

Aaa bende yemin etmek tek benim yöntemim sanıyordum. bende 59dan 52 ye düşmüştm 2 sene önce :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeminde olmasa çok zor vallahi hiç güvenmiyorum kendime :)

Aynen :) gerçi yemin ettimde ne oldu şimdi çıktım tekrar 56 ya bide sporsuz zayfladigima çok pişmanım. Hep çatlaklar oluştu vücudumda :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bisiklet kullanmanı öneririm. Hem erimesin kas olsun bu da yeterince iyi bence :

Benimde hedefim 55 kiloydu ama sürekli bi hsatalık girdi aralara ve diyetim ramazandan beri askıda :/ kilo almamaya çalışıyorum sadece bu ara onun dışında bir düzelebilirsem tekrar diyete başlıycam Bende

2 hafta 20 mekik 50 yan back haraketi yapıp bölgesel zayflama denen şey var mı yok mu gayet güzel test edebilirsinz canım sen de 5 te 5 diyeti uygula derim 1 hafta da 5 kilo vereblrsin

kızlar selam,
ben diyetisyene gidiyorum serenada, izmirde. 5-6 kilo verdim, her şey yolunda gidiyor. şimdi velashape diye bir alete girdim. baldırlar da etkisi olur mu? siz denediniz mi hiç? karın ve basenlerde ben faydasını çok gördüm çünkü...

Ben hala kasın iyi mi kötü mü olduğu konusunda kararsızım , ama kolların ve bacakların hafif kaslı olması ileride sarkmaları önlüyormuş sanırım.

benimde bacaklarım ve bileklerim kalın önerisi olan varsa bende takipteyım

merhaba,

Boyum 1,70 ve 60 Kilo ile hamile kaldım 69 ile doğum yaptım daha sonra 5 yıl 57 kilo da kaldım . üniversitede iken çıtı pıtı, ince bacaklı olarak tanımlanırdım. doğum sonrası bildiğin koca baldırlı bir kadın oldum. geçtiğimiz aylarda 2 ay platese gidip nasıl yapılacağı ile bilgi edinip evde yapmaya karar verdim. baldırlarımda 2 cm farketti inceliyorsun yani. bütün aletleri aldım ama evde yapmadım , para verince gitmek zorunda hissediyorsun. daha sonra fitnısa başladım ve kalp rahatsızlığım çıktı doktor bırakmamı tavsiye etti. yaklaşık 4 /5 yıldır 63 kilodayım ve hedefim 55 şuan itibariyle sıkı bir diyete giriyorum özellikle hedefim baldırlarımı inceltmek .sıkı bir spor ve diyet yapacağım bazı insanlar spor yapmasa bile vücut yapısına bağlı taş gibi. benim etlerim bildiğin lımbır lımbır. baldırlardaki gelişimle ilgili yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…