Balayınız için nasıl bir ortamı tercih ederdiniz?

akrabasız olsun yeterli :ecrin_bebek:

bi de 10küsür yaşımdan beri kocaman posteri odamda asılı olan Bali adaları olsa hiçç fena olmazdıı..

opuyorumnanaktan

ben yakın yerleri tercih ederdim çünkü yolculuk yapmaktan ciddi anlamda bıkmıs durumdayım galiba mesela şile- ağva süper 3 defa gittim bayıldım tekrar gitmek isterim huzur veriyor orası

kalabalıktan, plajdaki et kirliğinden uzak, sakin ve huzurlu bir yer. tatil köyü denilen mekanlar ise asla...

:)az önce plan yapıodu sewdiceğim balayı için(!)
3-5 gün antalyada 5 yıldızlı bi otel,ye-iç-yat-dinlen-eylen hesabı... :Saruboceq:
ama bu sırf dınlenmek ıcın zaten ,yoksa bız actıonlı bı gun orda bı gun burda olanı sewıoruz,3 günden sonrada istediğimiz yerde istediğimiz kadar gezip kalcaz... :lepi:
çadır,koca koca haritalar,müze kartlar tam bizlik... kaydirigubbakcemile5
ya bide ben kelebekler vadisine gitmek ıstıorummmmmmmmm... :sm_cool:
yaz gelsin de bii...

çok kalabalık olmayan ve her türlü imkanın olduğu,romantizmin buram buram koktuğu :kedi: ,bizi rahatsız edecek herşeyden ve herkesden uzak bir yer..

sakin sessiz deniz kum ve doğa olsun yeter opuyorumnanaktan

ben karadeniz evlerinden birinde kalmak istiyorum:)kocişim ve ben ,daha ne isteyim:)

denizden sıcaktan nemden uzak temiz,sakin birbirimizle güzel vakit geçirebileceğimz heryer olabilir..

ArkadaŞlar ortam deĞıl ama otel tavsıyem olacak amara dolce vıta tamm bır balayı konseptı hazırlamıŞ Şahane.......

kızlar 2 yıl önce gemiyle yunan adalarına gittik bir hafta muhteşem bir balayıydı hem gezdik hem gemide kamarada kaldık eşya taşımadan 7-8 adayı gördük her sabah farklı bır adada uyanıyorduk yemekler süper ötesiydi yok yoktu.harikaydııı:lepi: inşallah maddii durumumuz ii olursa ve bebek olmazsa önumuzdeki yılda aynı şekilde akdenız turu yapmayı düşünüyoruz kızlar keşke herkes gidebilse o zevki yaşayabilsezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…