Balayını Cruise gemilerinde geçiren var mı?

yurtdisi mi turkiye mi dusunuyorsunuz? tum turkiye'yi ya da en azindan ege ve akdeniz'e gezen bir cruise olsa benim de hosuma gider, ama simdilik bulamadik.

biz ege adriyatik turuna karar verdik rezervasyonumuzu da yaptırdık ama çıkan birileri varsa deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu olurum. benim gibi merak eden arkadaşlar için de yardımcı olmuş olurlar.

Biz Cruise gemisinde Yunan adaları turu düsünüyorduk yakın bir zamana kadar fakat vazgeçtik.Annemler İtalyada binmişler o gemilere yolculuk boyunca yataktan kalkamadıklarını sürekli istifra ettiklerini söylediler.Acıkcası bizde daha önce binmediğimizden vazgeçtik korktuk.1kez balayına gdiyoruz sonucta kötü anılarla hatırlamak istemeyiz ileride belki gideriz.Ama balayı için İspanya'ya gitmeye karar verdik.Bütcenize göre kısa turlarda cruise gemileriyle yakın fiyatlarda oluyor zaten.

aynen bızde once onu düşündük sonra barcelonaya gıtmeye karar verdık canım

sız hangı şehre gıdeceksınız ve tarıh nedır ??

aynen bızde once onu düşündük sonra barcelonaya gıtmeye karar verdık canım

sız hangı şehre gıdeceksınız ve tarıh nedır ??

Canım özel mesajına uzun acıklamalı bir cevap yazmıstım fakat gönderemedim 4 yorum daha yazmam gerekiyormus cevap verebilmem için yorumlar tamamlandıgında göndereceğim aklımda Biz İbiza ve Mallorca düsünüyoruz İspanya'da yaşayıp dönen bir arkadaşım şiddetle tavsiyesi üzerine zaten İspanya'ya gitmeye karar verdik daha çok 8-9 gün kalmayı planlıyoruz. O kendimizin gitmemizi tavsiye ediyor ama bilmediğimiz yerde İngilizcemiz olsada zor olur diye tur düsünüyoruz kararsız kaldık o konuda aslında.Kendimiz gidersek Barcelonadan feribotla gececeğiz Mallorca'ya orada birkac gün kalıp İbiza'ya..Turla gidersek gidilecek yerleri bulmakta fiyatta daha iyi olur ama onların programına uymak sart olacak karar veremedik oyüzden daha :26: Salon tutulmadı daha ama 27 Eylül doğumgünüm 27-28 eylül düsünüyoruz.Salon bulamazsak ekimin 2.haftasına kalıyor dügünümüz.Ama zaten dügünün ertesigün gitmeyi düsünmüyoruz balayına 2-3 gün sonra düsünüyoruz düğünde yorulacağımız icin dinlenip ilkkez gideceğimiz yerde doyadoya gezmek istiyoruz insallah dedğim gibi özel mesajda cevabını yazacağım tatlım yorumlarım dolunca aklımda :) İspanya hakkında aklına baska sey takılırsa sorabilirsin o arkadasıma sorarım iyi bildigi icin oraları yardımcı olur

burada da gayet net anlatmışsın canım mühim degıl. bızde 4 gece 5 gunlugune ayarladık otelı bookıng.comdan. ben ayarladıysanız otel fıyatınızı merak etmıştım. bız sadece bıletlerı aldık otel masrafını da gıdınce odeyecegız. gıtmezsek bır gunu kesıyorlarmış karttan allah ızın verırse gıderız ama baya once rezerve edınce ınsan her ıhtımalı düşünüo. bızımde yanı barcelonada balayına gıden yakın arkadaşlarımız var bızde onlardan guc alarak bunu ıstedık aslında benım unıversıteden berı aklımda olan bır şey ama nişanlımında aklına yatınca karar verdık. bence turla gıtmek tura uyma acısından zor ve balayına gıdecegımız ıcın erken kalkamayız kafamıza gore kalkar dolaşırız dedık o yuzden turu tercıh etmedık. sızın ıcın uygunsa düşünebılırsınız ama ben yıne de tek gıtmenızı tavsıye ederım.
baya guzel olacakmış sızınde canım dıger şehırlerı de gormek cok guzel olacaktır sızın ıcın.bız sızden once gıdecekmışız hatta bız donucez sız hala turkıyede olacaksınız
bırde gorulmesı gerekenler yerler nerede vardır bır fıkrın var mı canım bende oradan bakınayım. yemeklerı cok guzelmış o yuzden sakın otelı kıralarken kahvaltı dahıl almayın o zaman erken kalkıp stres oluo ınsan bız ole yapıcaz

Canım çok güzel siz hangi tarihte gidiyorsunuz? Nişanlımla konuştum tekrar o bizde kendimiz gidelim turu bosver taxi ye bineriz götürür diyor yemekler konusunda benim o arkadasım ilk İspanyaya gittiğmde muz yedim sadece dedi bilmiyorum ondan kişiden kişiye değişiyor yemek zevki arkadaşımla yaklasık 1 haftadır görüsmedik ama ben sürekli bir arastırmada oldugum icin(gittiğimize göre görmediğimiz yer kalmasın diye ) bu sitede güzel yerler buldum Barcelona'da gezmek için. Barselona Gezilecek Yerler - Yapılacak Şeyler - TripAdvisor ama sizede tavsiye ediyorum Barcelonadan feribotla Mallorca ve Ibıza'yı da görün gitmişken.Bizim asıl gidiş yerimiz oralar

dıosun ok canım bende bakayım bu sıteye pekı bıletlerı almadınız mı hala canım??

dıosun ok canım bende bakayım bu sıteye pekı bıletlerı almadınız mı hala canım??

Yaa bizimkiler acelesi yok dediklerinden düğün salonunu bile tutmadık ki daha mayıs gibi tutacakmışız 27-28 eylül düsünüyrouz yasadıgım yerde sorun olmaz buluruz o güne.Ama olurda olur mayıs ayı geldiginde bulamazsak sıkıntı yasarsak zaten ekimin 2.haftasına kalıyor bizim tarih.Oyüzden salonu tutunca alacağız biletleri artık daha pahalı olur heralde ama neyapalım onuda ben düsünmek istemiyorum aslında şimdi aklımdan tilkiler geçti bilet alsaydık dügünden 1-2 hafta öncesinde balayı yapmakta zevkli olurdu heralde büyüklerde birsey diyemezlerdi size demiştim mayıs dediniz o biletler yanmayacak arkadaş!..

Balayimizi gemi tatili olarak dusunuyorsaniz sunlari hesaba katin

1. Sizi ve es adayinizi gemi tutuyor mu surekli gemide yolculuk yapmayi bunyeniz kaldirir mi?
2. Sececeginiz gemi cok kaliteli olmali paraya kiymalisiniz
3. Kucuk bir oda ve alt katlarda bi oda degil ust katlarda ve buyuk bir oda secmelisiniz yoksa sallanmaktan odada hocbir sey yapamazsiniz
4. Her sabah bir limana varir gemiler sabah cok erken kalkmak zorunda kalacaksiniz.. Bu size zor gelebilir balayi olacak cunku insan esiyle yatakta uzun vakit gecirmek ister diye dusunuyorum

Bunlar disinda hayatimda gecirdigim en guzel tAtil 7 gece 8 gun suren gemi yolculugumuzdu

aynen cok süper olurmuş benım içinde bı acelesı yoktu ama nişanlım tam bu işlerın adamıdır yanı şole soylıım gelecek kurban bayramı bızım dugunden sonra olacak ya bıletler pahalılaşır dıye aılemızın yanına gıdış bıletlerıumızı bıle aldı :)) uzak oldugumuzdan bunları hep hesap etmek zorunda kalıoruz

Yaaa ne güzel işte tatlım en doğrusunu yapmıssınız.Nişanlında bu işlerle rezervasyon vs ilgilenmesi araştırıcı olması çookk ii negüzel işte biletler hazır kafanız rahat.Ayrıca zaten alınack bilet sonraya bıraksaydınız fazla para ödemek cok anlamsız benimki hiç sevmez öle şeyleri sen bak işte ayarla alırız der.En basiti güzel bir yemek yiyelim vs nereye gidelim diye konusunca bile sen arastır beni karıstırma gideriz der Aileleriniz aynı yerde mi oturuyor?

yok canım nişanlım hiiç ole degıl planı yapar hatta alır herşeyı sonra bana haber verır şuana kadar memnun olmadıgım olmadı. aldık bakalım sadece dedıgım gıbı otel parası kaldı inş oda hallolur. ee sız ne yaptınız hala bılet falan alınmadı mı??
hayır canım aılelerımız ayrı yerdeler bırı ıstanbul dıgerı ıskenderun yanı turkıyenın ıkı ayrı ucundalar

bizde çok araştırdık ama işin parasal yönü var.hadi onu geçtim ilk kez denenecekse avantaj ve dezavantajlarını görme şansımız sadece
balayında olacak.peki balayı gibi özel bir günde buna değer mi? risk değerlemesi yapıp ondan sonra karar vermeli , en önemlisi pişman olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…