Çok teşekkürler cnm,ne güzel bi dilek bu, Rabbim hepimizi yuvasında mutlu kılsın inş. :sm_cool::sm_cool:aa çok hoş ve değişik olmuş canımcım, ellerine emeğine yureğine sağlık... o taşların uzerine çizdiğin renkler kadar guzel bir ömmur dilerim eşinle sana..
harikasin canimcigim süper fikir ya bayildim emegine saglik
civil civil negüzel olmuslar
masallah sana
Çok teşekkürler cnm, balayında antalyadaydık, dönüşte geze geze geldik ölüdenizede geçerken uğradık, bendede hatıra merakı olduğundan taş fln ne bulursam topladım bişeyler yaparım diye kaydirigubbakcemile3hem fikir güzel hem resimlerin..
tebrik ederim..
(bende balayımı ölüdenizde geçirmiştim)
a.s.
Teşekkürler cnm a.s.bunlar çok şirin olmuş emeğine sağlık
Çok saol cnm, hem beğendiğin için hemde iyi dileklerin için, herkes sıcacık yuvasında mutlu mesut yaşasın inş :Saruboceq:arkadaşım çok güzel olmuşşşşşşşş
cidden bayıldım ne güzel düşünmüşsün
ellerine emeğine sağlık canım
eşinle beraber sağlıklı ,sıhatli ,mutlu ,huzurlu bir ömür dilerimmm
Cnm yaparsın niye yapamıcakmışsın, hem çok orjinal oluyo banyoya falanda koyabilirsin boyayıpCanım çok harika bayıldım yaaa bizimde evde bi torbada 6 yıl öncesine ait hatıra taşlar duruyo öyleee...
Bende becerebilirmiyim acaba ???Nazar boncuklulara bayıldım ben en çok ...ellerine sağlık...
Emeklerine sağlık canım, çok güzel olmuşlar... a.s.
oğluşumla yeniden inceledik yaptıklarını canım
valla yaza bizde toplıyacağız taşlardan
ama senin kadar yetenekli deyilim ,pek güzel resim çizemem ama en azından nazarlık şeklinde boyarım :) dimi ama
Tabi canım, onada değişik bi aktivite olur, açık renkli pürüzsüz ve oval taşlara daha rahat çizilip boyanıyor cnm, ay yıldız gibi şeylerde çizebilirsiniz hani öyle şablonlu cetveller varya onlardan faydalanarak, kolay gelsin :lepi:
çok hoş olmuş ellerine emeğine sağlık.. yerimseniben memleketimin taşları olduğundamı acaba....şaka bir yana gerçekten güzel...eşinle bir ömür boyu mutluluk dilerim
çook güzel bi fikir.çok şirin taşlarınız.
hemde balayı hatırası kalmış ne güzeel.
bak güzel bir fikir saol tatlım yaaa
:sm_cool:yaz dönüşü yaptıklarımızı eklerim sayfana canım :))a.s.a.s.a.s.