Balayından hatıra boyanmış taşlarım

burcuuu

O 62 kg geri gelecek :)
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
6.173
57
Kızlar balayından dönerken fethiyeye uğramıştık eşimle,bu taşları hatıra kalsın diye ölüdenizden toplamıştım, sonra dönünce üzerlerine yağlı boya ile resimler çizip 2 kat cila attım, şimdi balkonumda çiçeklerimin oralara koyuyuorum, sizinlede paylaşmak istedim
hihoyyyt hihoyyyt

Son düzenleme:
aa çok hoş ve değişik olmuş canımcım, ellerine emeğine yureğine sağlık... o taşların uzerine çizdiğin renkler kadar guzel bir ömmur dilerim eşinle sana..

harikasin canimcigim süper fikir ya bayildim emegine saglik
civil civil negüzel olmuslar
masallah sana

aa çok hoş ve değişik olmuş canımcım, ellerine emeğine yureğine sağlık... o taşların uzerine çizdiğin renkler kadar guzel bir ömmur dilerim eşinle sana..
Çok teşekkürler cnm,ne güzel bi dilek bu, Rabbim hepimizi yuvasında mutlu kılsın inş. :sm_cool::sm_cool:
harikasin canimcigim süper fikir ya bayildim emegine saglik
civil civil negüzel olmuslar
masallah sana

Çok sağol canım, beğendiğine çok sevindim hihoyyythihoyyyt

hem fikir güzel hem resimlerin..
tebrik ederim..
(bende balayımı ölüdenizde geçirmiştim)

a.s.

arkadaşım çok güzel olmuşşşşşşşş
cidden bayıldım ne güzel düşünmüşsün
ellerine emeğine sağlık canım
eşinle beraber sağlıklı ,sıhatli ,mutlu ,huzurlu bir ömür dilerimmm

Canım çok harika bayıldım yaaa bizimde evde bi torbada 6 yıl öncesine ait hatıra taşlar duruyo öyleee...
Bende becerebilirmiyim acaba ???Nazar boncuklulara bayıldım ben en çok ...ellerine sağlık...

Emeklerine sağlık canım, çok güzel olmuşlar... a.s.

hem fikir güzel hem resimlerin..
tebrik ederim..
(bende balayımı ölüdenizde geçirmiştim)

a.s.
Çok teşekkürler cnm, balayında antalyadaydık, dönüşte geze geze geldik ölüdenizede geçerken uğradık, bendede hatıra merakı olduğundan taş fln ne bulursam topladım bişeyler yaparım diye kaydirigubbakcemile3
bunlar çok şirin olmuş emeğine sağlık
Teşekkürler cnm a.s.
Çok saol cnm, hem beğendiğin için hemde iyi dileklerin için, herkes sıcacık yuvasında mutlu mesut yaşasın inş :Saruboceq:
Canım çok harika bayıldım yaaa bizimde evde bi torbada 6 yıl öncesine ait hatıra taşlar duruyo öyleee...
Bende becerebilirmiyim acaba ???Nazar boncuklulara bayıldım ben en çok ...ellerine sağlık...
Cnm yaparsın niye yapamıcakmışsın, hem çok orjinal oluyo banyoya falanda koyabilirsin boyayıp
Emeklerine sağlık canım, çok güzel olmuşlar... a.s.

Çok teşekkürler cnm
a.s.

oğluşumla yeniden inceledik yaptıklarını canım
valla yaza bizde toplıyacağız taşlardan
ama senin kadar yetenekli deyilim ,pek güzel resim çizemem ama en azından nazarlık şeklinde boyarım :) dimi ama

oğluşumla yeniden inceledik yaptıklarını canım
valla yaza bizde toplıyacağız taşlardan
ama senin kadar yetenekli deyilim ,pek güzel resim çizemem ama en azından nazarlık şeklinde boyarım :) dimi ama

Tabi canım, onada değişik bi aktivite olur, açık renkli pürüzsüz ve oval taşlara daha rahat çizilip boyanıyor cnm, ay yıldız gibi şeylerde çizebilirsiniz hani öyle şablonlu cetveller varya onlardan faydalanarak, kolay gelsin :lepi:

çok hoş olmuş ellerine emeğine sağlık..yerimseniben memleketimin taşları olduğundamı acaba....şaka bir yana gerçekten güzel...eşinle bir ömür boyu mutluluk dilerim

çook güzel bi fikir.çok şirin taşlarınız.
hemde balayı hatırası kalmış ne güzeel.

bak güzel bir fikir saol tatlım yaaa
:sm_cool:yaz dönüşü yaptıklarımızı eklerim sayfana canım :))a.s.a.s.a.s.

çok hoş olmuş ellerine emeğine sağlık..yerimseniben memleketimin taşları olduğundamı acaba....şaka bir yana gerçekten güzel...eşinle bir ömür boyu mutluluk dilerim

çook güzel bi fikir.çok şirin taşlarınız.
hemde balayı hatırası kalmış ne güzeel.

Teşekkürler kızlar, beğendiğinize çok sevindim a.s.
bak güzel bir fikir saol tatlım yaaa
:sm_cool:yaz dönüşü yaptıklarımızı eklerim sayfana canım :))a.s.a.s.a.s.

Sabırsızlıkla bekliyorum cnm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…