balayında yalovaya giden varmı?

oksuz

oksüz
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
98
0
36
İstanbul
mrb arkadaslar..ben nişanlıyım belki düğünüme daha var ama şimdiden biraz araştırma yapıyorum..ben tesettürlü bir bayanım..ve balayı için cazip hoş mekanlar bileneniz varmı?

ben yalovaya gitmek isityorum ama giden arkadslar varsa bu konuda bana biraz fikir verebilirlemi:)

şimdiden tşkler..
kaydirigubbakcemile5

:hulya:

merhaba bende tesettürlüyüm,balayına ihlas armutlu kaplıcalarına gitmiştik,gayet güzel geçmişti. gittiğimizde (23 eylül) okullar açık olduğundan çok tenhaydı,çok uzağa gitmek istemediğimizden hemde bana uygun olduğu için tercih etmiştik..deniz gören balkonda kahvaltı yapmak çok keyifliydi:) hava biraz serindi ama çok güzeldi yinede..

Bence Rizom Tatil köyünü bir araştırın, şimdiki halini bilmiyorum ama tatil köyü olmdan önce ki halini biliyorum, denize sıfır çok sessizi sakin bir yerdi, lüks olmdan önce orada kampa gitmişt,m. üstelik muhafazakar bir yer,

yalovada yaşamış biri olarak balayına pek uygun bir yer değil bence çok klasik günü birlik gidilecek sıradan bi gezme olur balayı biraz daha özenli olmalı yalovaya her zaman gidebilirsin bence daha uygun fiyatlı başka seçenekler araştırmanı tavsiye ederim

temmuzda gittim rizom tatil köyüne..
oldukça iyiydi.. havuzu, odaları, yemekleri herşeyiyle güzel..
ama sakinliği seçmek isteyenlerin alanı çünkü renkli bir ortam değil..
ayrıca muhafazakar.. tesettürlü bir bayan olarak çok rahat etim..
havuzda giydim pikinilerimi, ohhh bi erkek sinek bilem görmedi walla.. :sm_cool:
yani kısaca rahat edebileceğin bi yer.. hatta şu var.. havuzlar ayrı olduğu için
eşimle bir araya gelme istediğimizden sahilin çook ilerilerine kadar gidip beraber girmiştik denize..
araştır bi istersen

değerli arkadaşlar hepinize cok cok teşekkür ederim..vakit ayırarak bana yardımcı olduğunz için..bende bir bakıyım tavsiye ettiğiniz yerlere....olumunekankayizsmile

zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…