ben son 3 vizemi hep italyadan aldım 6 aylık veriyorlar ısrarla her seferinde daha 1 senelik almayı beceremedim, daha önce ispanyaya basvurdugumda 1 haftalık 2 haftalık veriyorlardı sinir oluyordum bence dunya para veriyorum 2 hafta veriyorlar. o yuzden italyaya basvuruyorum, aracı kurumu var idata diye taksimde, bir de izmir ve ankarada subeleri var.
websitelerinde gerekli tüm belgeleri yazıyorlar, teslim ettiginiz zaman sorunsuz olarak 3 gun sonra vizenizi veriyorlar, ama daha önce hic schengen vizeniz yoksa konsolosluga gitmeniz gerekiyor.
idatanın sayfasında durumunuzu seciyorsunuz turist vizesi calısan ya da turist vizesi ogrenci vs gibi hepsine gore ayrı ayrı yazmıslar gerekli belgeleri , toparlaması kolay oluyor.
vize formunu da internetten indiriyorsunuz.
barselonaay giriste de hic sorun olmuyor, ispanyollar rahat insanlar, niye italyan vziesi ile geldin falan filan die sormuyorlar
34Moni53,sana çookk ama çook teşekkürlerr...Biz turla gitmekten vazgeçtik,uçak bileti+otel ayarlayacağız,otelimizi çok merkezi bir noktadan ayarlayıp, kendi turumuzu kendimiz yapacağız.Anlattıklarını worde aktarıp,yanıma almayı planlıyorum,insan hiçbilmediği bir yere gidince,kesinlikle böyle bir yardım alamsı gerekiyor.Geçen sene güney afrika ya Kruger park a safari yapmaya gittik, eğer ilgilenenler var ise, senin anlattığın kadar detaylı olmasa da bende güney afrika safari programı hakkında elimden geldiğince bilgi verebilirim arkadaşlar..
Bi de bişey sormak istiyorum, ilk defa vize için başvurucam,mal varlığını beyan ediyosun ya,açıkçası ne evim var ne de arabam.Mal varlığı olarak hiçbişey sunamayacak olmamız sence vize vermelerini zorlaştırır mı ?
balayı için evlenmeden önce basvuracagın izin kızlık soyadınla bekar olarak basvuracaksın
eger anne ya da babana ait bir ev varsa onun fotokopisini bulundur yanında ne olur ne olmaz
zaten calıstıgın ıcın calıstıgın yerden alıcagın evraklar yeterli olur bence
banka hesabına yatıyorsa maasın son 6 aylık filan dökümünü iste bankadan
atıyorum her ay 1000 lira girip cıktıgını yani düzenli bir gelirin oldugunu bilsinler
tam kalıcagın tarihleri söylersen merkezden bir kac otel tavsiyesinde bulunabilirim
tabi bir de ortalama gecelik bütce söylersen
Vize ye başvurduk bugün,ptesi alacağız,bir sorun gözükmüyor,umarım sorunsuz alırız ve sonra da ver elini Barcelonaaa:)))
34Moni53,sana çookk ama çook teşekkürlerr...Biz turla gitmekten vazgeçtik,uçak bileti+otel ayarlayacağız,otelimizi çok merkezi bir noktadan ayarlayıp, kendi turumuzu kendimiz yapacağız.Anlattıklarını worde aktarıp,yanıma almayı planlıyorum,insan hiçbilmediği bir yere gidince,kesinlikle böyle bir yardım alamsı gerekiyor.Geçen sene güney afrika ya Kruger park a safari yapmaya gittik, eğer ilgilenenler var ise, senin anlattığın kadar detaylı olmasa da bende güney afrika safari programı hakkında elimden geldiğince bilgi verebilirim arkadaşlar..
Bi de bişey sormak istiyorum, ilk defa vize için başvurucam,mal varlığını beyan ediyosun ya,açıkçası ne evim var ne de arabam.Mal varlığı olarak hiçbişey sunamayacak olmamız sence vize vermelerini zorlaştırır mı ?
yeni gördüm mesajını
ben 10 ay barselonada yasadım
eger bana özelden bir mail adresi verirsen
arkadaslarım icin hazırlamıs oldugum baya uzunca bir dosya var
neler yapılmalı gibi
sana yollarım
bana sorarsan turla gitme
uygun fiyatla ucak bileti bulabilirsen benim sana söyleyecegım yerlere git
hem basbasa olursunuz tur kalabalıgından hem de turist gibi degil barselonalı gibi yer icer eglenirsiniz
kac gun kalmayı dusunuyorsunuz
nisanın tam kacında
ona gore daha ayrıntılı yardımcı olurum
hangi mevsimlerde gideceginizi yazarsaniz daha ayrintili bilgi de verebilirim
tarih filan ve butce belirtirseniz o tarihlerde kalabileceginiz merkezi bir kac otelde onerebilirim
hatta gunluk kiralik da cok guzel evler var oyle bir sey de dusunebilirsiniz
yaz aylarinda giderseniz barselonaya trenle yarim saat 40 dk arasi uzakliklarda cok guzel plajlar var
ben buraya bolum bolum yazicam
gezilmesi gereken dogal ve kulturel yerler
yemek yiyebileceginiz guzel restoranlar
gece hayati vs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?