• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayımız

s3nna

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
1.209
7
681
İstanbul
Kızlar merhaba Ben 2008 Kasım ayında evlendim.
Antalya Belek'te Rixox Premium' a gittik.İyi ki de gitmişiz.Bu zamana kadar gittiğim otellerin içinde en çok beğendiğim otel.
Balayı çifti olduğunuz için tüm tesiste ayrıcalıklısınız.A la carte restaurantlara rezervasyon yaptığınızda masanız süsleniyor.Odanıza her gün tatlı & şampanya & kuruyemiş konuluyor ve her gün yenileniyor
Küvet kokulu köpük ve çiçeklerle dolduruluyor.Yatağınız her gün gül yaprakları ve havlulardan kuğularla süsleniyor.Eşinizle ağaç dikiyorsunuz.Üstünede sizin adlarınız yazılıyor.
Personel inanılmaz güler yüzlü.Yemekler muhteşem.Kış ayında gitmemize rağmen büfede çok fazla çeşit vardı ve genelde açık büfelerin yemeklerini sevmeyen yemeyen ben özellikle yemeklere bayıldım.
Normalde herşey dahil diye gittiğimiz otellerde sıkma portakal suyuna bile parayan isteyen otellerden farklı olarak havuç suyu,portakal suyu,nar suyu o suyu bu suyu hepsi ücretsiz.
Gece saat 01:00'e kadar sürekli yemek için restaurant açık.Gece 01:00 den 05:30 a kadar ücretsiz oda servisi var.Mini bar hergün ücretsiz yenileniyor.

Sizlere tavsiye edebileceğim süper bir otel.Eminim çok memnun ayrılacaksınız.

Balayı Paketi opuyorumnanaktan

V.i.p C-in ve odalarına kadar eşlik etme
Kalp şeklinde kırmızı iki kişilik pasta
Şefin özel kalpli çikolatası
İkram tabağı ve Rixos Şampanya
Özel süslenmiş VIP Setup balayı odası
Odaya sabah kahvaltısı
Odaya günlük gazete servisi
A’la carte sabah kahvaltısında rezervasyon önceliği ( V.i.p kahvaltı )
A’la Carte akşam yemeklerinde rezervasyon önceliği
Dans eden sular eşliğinde şampanya ikramı (hava şartlarına göre)
Evlilik ağacı (çam veya turunçgil) dikilir (hava şartlarına göre)
2 adet fotograf hediye “Rixos Premium Belek Balayı Hatırası”

ne güzel cnm bende ilk otel araştırdığımda gözüme takılmıştı rixos ilk balayımız orda olmadı ama inşallah ilerleyen senelerde gitmek istiyorum oraya

super87 canım sanırım şebnem balayını almış ondan öyle dedi:)

Güzel bir balayi programi varmis. rezervasyon yaptirmadan bilseydim arastirirdim ama simdi cok gec

eee medeni durumun bekar sen evlimisnki canım:bbo:

cnm bu sene evleniyorum balayımızı o otelde düşünmüştüm ama başka yer oldu her sene evlendiğin tarihte balayı yapabiliyorsun ondan yazdım inşallah seneye gidebilirim

super87 canım sanırım şebnem balayını almış ondan öyle dedi:)

sağol cnm benim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

cnm bu sene evleniyorum balayımızı o otelde düşünmüştüm ama başka yer oldu her sene evlendiğin tarihte balayı yapabiliyorsun ondan yazdım inşallah seneye gidebilirim

sağol cnm benim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

sebnemmcım nereye gidiyorsun balayınaa..bir de bursalı kızlar balayına nereye diye topic açalım:)

Ayy çok hoş yaa..Balayına gidebilir miyiz bilemiyorum benim atama işlerim olacak ama eğer gidebilirsek benim de aklımda Uzungöl var. Orada mükemmel oteller var çok otantik. Ve sessiz sakin..Anlatya'da aklımın birköşesinde olacak. Paylaşım için teşekkürler. (:

sebnemmcım nereye gidiyorsun balayınaa..bir de bursalı kızlar balayına nereye diye topic açalım:)

cnm adam:& eve ye gidiyoruz kısmetse
hadi ben açıyorum topic i :)))

Ayy çok hoş yaa..Balayına gidebilir miyiz bilemiyorum benim atama işlerim olacak ama eğer gidebilirsek benim de aklımda Uzungöl var. Orada mükemmel oteller var çok otantik. Ve sessiz sakin..Anlatya'da aklımın birköşesinde olacak. Paylaşım için teşekkürler. (:

cnm ben uzun göle gittim çok hoş bir yer tavsiye ederim . opuyorumnanaktan

Back