Balayı

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.307
330.719
Kızlar merhaba,
daha önce balayı yeri için sizden fikir almıştım. kapadokya da karar kıldık ama hangi otel olacağı konusunda karar veremedik. merkeze yakın tavsiye edebileceğiniz oteller var mı? Teşekkürler

Ekim ayın için balayı önerileriniz nelerdir kızlar? beklenti sadece deniz, kum

Bence tercih çok doğruherkes gibi denize gidince bütün gün deniz başında gezince ne anlarlar bilmem kapadokya da okudum hatta bir arkadaşım da balayına geldi görüştük gezdirdim hatta eşi bile iyi ki seni dinlemişim çok iyi oldu bu demiş. Kalabileceğiniz en iyi oteller göremede isim olarak hatırlamıyorum ama Göreme de otel diye ararsanız çok güzel otantik ve peri bacalarının arasında bir otel bulabilirsiniz balona binmeden de dönmeyin şimdiden iyi eğlenceler :))

Biz karlık evinde kaldık çok güzeldi
kapadokyada her yer birbirine çok yakın aracınız varsa merkezde kalmayın derim zaten göreme avanos ürgüp uçhisar geziliyor nevşehir merkezde pek bişey yok

Bu arada ccr, Museum gibi lüks otellerde var onlarda müthiştir. Aynı zamanda Aksaray da ki Ihlara vadisini de gezin ve bence Araba kiralayarak gezin :)

bende balayında 3 gün karlık evinde kaldım butik otel çok memnun kaldık zeten merkezde bişey yok açık hava müzeleri otele çokta uzak değildi

Ekim ayın için balayı önerileriniz nelerdir kızlar? beklenti sadece deniz, kum
Bütçe el veriyorsa Thailand. Çok klasik oldu artık ama değer. Yurtdışına açılamam derseniz Akdeniz'de karar kılmanız şart veya Kıbrıs'a gidin ve Rum kesimine geçin derim..

Kapadokya'da merkezde olup ne yapacaksınız ki? Gidilmesi gereken yerler zaten hep uzak. Araba kiralayın ve en azından otantik bir otelde kalın derim.. Şimdiden hayırlı olsun. :)

Tabi ki de karlık evi geçen sene 14 ekim de gittik memnun kaldık burada yazdığım yorumlar var.Butik otel güzel bir yapısı var kahvaltı herşey güzel ulaşım çok rahat biz araba kiralamadan da minübüs kullanarak bir çok yere gittik turlara katıldık vs.Tek sıkıntı yemek etraf ıssız ve sakindi...

cnm bız kapadokya da geçen kış MDC CAVE HOTEL dıye bı butık otele gttık harıkaydı herşey dört dörtluktu hersene kapadokyaya gıderız..belkı daha lux otellerde kaldık ama bu oteldekı ılgı alaka ,kahvaltının 10 numara olması,heryere yakın olmasıi,odaların ıçınde türk hamamı jakuzı ve şömine bulunması ayrı bı guzellıktı..gece arıyorsunuz resepsıyonu adam gelıp şömınenızı yakıp odun bırakıor..gıtıgımız dönemde karda yagdı muthış oldu manzara.kasım ayında tekrar gtmeyı duşunuoruz

Asmali konagin onundeki otelde kalmistim cok otantik hos bi yer. İsmini hatirlamiyorum

Biz karlık evinde kaldık çok güzeldi
kapadokyada her yer birbirine çok yakın aracınız varsa merkezde kalmayın derim zaten göreme avanos ürgüp uçhisar geziliyor nevşehir merkezde pek bişey yok
hangi oda bizde karlık evine rezervasyon yaptırdık. inşallah güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…