- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Sık yerine rahat yazlik elbiseler alın. Şapka gunes kremi gunes gözlüğümerhaba herkese,
konuyu nereye açacağımı bilemedim. bu da benim derdim.. aslında internette küçük çaplı bi araştırma yaptım ama hala kafam karışık.
20 gün sonra evleniyorum hemen ardından balayına gidiyoruz ama ben tam olarak ne alacağımı bilmiyorum. uzun yıllardır tatil yapmadım yani son zamanlarda ne moda herkes nasıl giyiyo bilemiyorum.
bikini şort tshrt bir de akşam yemeği için şık bi elbisem var ama mesela plajda giyeceğim nasıl bir terlik alabilirim ya da plaj dışında sandalet tarzı bişey mi uygun olur, sonucta balayı daha özenli olmak istiyorum, nişanlımla çıkacağımız ilk tatilim olacak saçmasapan giyinmek istemiyorum ama uzun zamandır tatil yapmadığım için de ne almam gerektiğini bilmiyorum. pareo mesela cok gerekli mi yani hem gereken şeyler hem de şık olabileceğim neler alabilirim lütfen fikir verir misinizz
Kısa elbise al içine bikini yada mayonu giy plajda çıkarırsın sonra tekrar giyersin . Havuz başı keyifleri için de kısa elbise yada şort badi uygun olur. Pareo şart değil..terlik nasıl rahat ediyorsan öyle al ben mesela parmak arası giyemem rahatıma uygun terlik alırım. Herkes şık değil takılma..göreceksin ki binbir çeşit insan var öyle yerlerde.merhaba herkese,
konuyu nereye açacağımı bilemedim. bu da benim derdim.. aslında internette küçük çaplı bi araştırma yaptım ama hala kafam karışık.
20 gün sonra evleniyorum hemen ardından balayına gidiyoruz ama ben tam olarak ne alacağımı bilmiyorum. uzun yıllardır tatil yapmadım yani son zamanlarda ne moda herkes nasıl giyiyo bilemiyorum.
bikini şort tshrt bir de akşam yemeği için şık bi elbisem var ama mesela plajda giyeceğim nasıl bir terlik alabilirim ya da plaj dışında sandalet tarzı bişey mi uygun olur, sonucta balayı daha özenli olmak istiyorum, nişanlımla çıkacağımız ilk tatilim olacak saçmasapan giyinmek istemiyorum ama uzun zamandır tatil yapmadığım için de ne almam gerektiğini bilmiyorum. pareo mesela cok gerekli mi yani hem gereken şeyler hem de şık olabileceğim neler alabilirim lütfen fikir verir misinizz
bikini üstüne ben,m şundan var ve herkes bayılıyor ve gerçekten de çok şık duruyormerhaba herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?