Çok teşekkür ederim tavsiyelerıniz içinMerhaba P Pisicik16
Oncelikle mutluluklar.. Allah bir yastikta kocatsin :)
Madem hiç gitmediniz unutulmaz bir tatil yeri seçin.. Akdeniz'i çok sevmem.
Ege sahilleri çok güzeldir. Tatil sitelerinde birçok alternatif var. Bir cok tesiste de jakuzili odalar mevcut zaten. Bütçenize göre zevkinize göre bir yer secebilirsiniz.. Ölüdeniz, Göcek, Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Çeşme, Bozcaada, Datça, Selimiye...
Yok canım daha düğün olmadı 9 eylülde inşallahBelekte regnum carya var ama fiyatlar size uyar mı bilmiyorum araştırın isterseniz çok güzel bir yer
( Ohoo şimdi düğününüz olmuştur bile yeni konu zannetmiştim çok pardon )
Benim arkadaşımda ölüdenizdeki golden life heights delux suıtes otele gıdıcek ve fıyatıda cok uygundu 5 gece 6 gun mu oyle bişey 1500 bu hafta sonu duğunu var onundaOludenize gidicem bende kismetse arastiriyorum.
Çok teşekkür ederimRabbim hayirli etsin canim.
Biz Antalya Titanic Lara ya gittik balayinda,acayip memnun kaldik. Balayi cifti olarak belirtildiginde oda süsleniyor,cesit cesit meyveler,cikolatalar,sampanya,cerezler cok basariliydi.
Ayrica Alacart restorantta bir gun hediye balayi cifti oldugunuzdan dolayi.
Aklinizda bulunsun.
Regnum carya yı gecen ınstagramdan takıp ettığım bı bayanın gittiğini görünce inceledım hoşuma gitti baya guzel ama biz indirimlerı kaçırdık tam sezon açıldı fiyatlar yükseldı biz bakmaya başladık ne bilelim işte daha önce gitmeyınce boyle oluyo insan ne yapıcağını bilemiyo açıkcası bende oyle yerleri pek aramam herhalde alışkın olmayıncaBelekte regnum carya var ama fiyatlar size uyar mı bilmiyorum araştırın isterseniz çok güzel bir yer
( Ohoo şimdi düğününüz olmuştur bile yeni konu zannetmiştim çok pardon )
Bir bakayim canim :)Benim arkadaşımda ölüdenizdeki golden life heights delux suıtes otele gıdıcek ve fıyatıda cok uygundu 5 gece 6 gun mu oyle bişey 1500 bu hafta sonu duğunu var onunda
Canım ben arkadaşa sordum tekrar onlar kışın randevu almış o yüzden çok uyguna gelmiş şuan fıyatlar yükselmişBir bakayim canim :)
Arabamız malesef yok canım limit olarak 4 bin düşünüyoruz ve fazla kalamayız 4 5 gün falanGünlük bütçen ne kadar? Kendi aracınız var mı? Bu ikisine göre hareket etmek lazım yoksa bi otelde dağın başında çocuk gürültüsü içinde kalırsınız. Butik otellerde bütçeye bakıyor
Arabamız malesef yok canım limit olarak 4 bin düşünüyoruz ve fazla kalamayız 4 5 gün falan
Bilgilerın için cok teşekkür ederimBenim tavsiyem havaalanına yakın bir butik otel bak, sanırım bu çift olarak ilk tatiliniz, shuttle ayarlarsın otelden, yakın olunca bunalmadan varırsınız. Antalya civarında Kaş çok güzel, Akyaka Muğla'da yine sakin güzel, Selimiye Marmaris'w yakın yine sakin güzel. İlk tatiliniz olacağı için gelecekteki tatil taleplerin de bu tatile göre olumlu olumsuz dönüş alacaktır eşinden, onun zevkine göre de hareket et ki her yıl tatile gitmek istesin. Erkekler tam pansiyonlarda çocuk gürültüsünden bunalabiliyorlar.