- 18 Ocak 2020
- 321
- 115
- Konu Sahibi CalikusuFeride
Merhabalar. Balayı için Antalya veya Muğla için önerebileceğiniz bir otel var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şey dahil. Denize sıfır kendine ait plaj. Şehire yakın olursa iyi olur ama yakın olmasa da olur.Çalıştığım otelin Balayı Suiti, Antalya.
Sizin bütçeniz ne? Otelin konsepti ne olsun istiyorsun? Herşey dahil/ 5 Yıldız/ şehir içi?
Konaklama tarihi ne olacak? Sezon yavaş yavaş hareketleniyor. Bir an önce erken rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederim.
Cnm biz genelde gideceğimiz yerin otelini odamax dan ayarlıyoruz , yani ordan da bakabilirsin benceMerhabalar. Balayı için Antalya veya Muğla için önerebileceğiniz bir otel var mı?
Prime Hotel. 30 odanın üzerindeki otellere güvenlik turizm sertifikası zorunlu hale getirildi. 60 sayfa kadar madde var. Kahvaltı Açık büfe olmayacak, insanlar çaydanlık gibi, tabak gibi eşyalara tek tek dokunmayacak, öyle bir durumda garson servis edecek, tek kullanımlık malzemeler kullanılacak, girişte müşterinin hes kodu aşınacak, ateşi ölçülecek, ortak kullanım alanlarında maskesiz dolaşılmaya izin verilmeyecek... bunun gibi pek çok koşulu gerçekleştirmek zorundayız. Bu belgeyi elde tutmak için her ay habersiz denetime tabii oluyoruz. Bi ister istemez çok sıkı tutuyoruz. Rezervasyon yaptıracağınız yeri arayıp ne gibi tedbirler aldıklarını sorun.Bu otelin adı nedir? Birde otel çalışanı olduğunuz için şunu sormak istiyorum oteller koronavirüs önlemleri aldıklarını söylüyor güvenebilir miyiz? Kontrolü yapılıyor mu
Tatilsepeti, tatilbudur, ets falan bu gibi sitelere bakıyorum. Odamax a bakmamıştım orayada bakayım. Oralarda ki yorumları okuyorum. Ama bu forumda gidip tatilini yapmış insanların objektif yorumları daha iyi oluyor uzun uzun konuşuyoruz irdeliyoruzCnm biz genelde gideceğimiz yerin otelini odamax dan ayarlıyoruz , yani ordan da bakabilirsin bence
Teşekkür ederim açıklamanız için. Arayıp bilgi alacağım önlemler konusunda.Prime Hotel. 30 odanın üzerindeki otellere güvenlik turizm sertifikası zorunlu hale getirildi. 60 sayfa kadar madde var. Kahvaltı Açık büfe olmayacak, insanlar çaydanlık gibi, tabak gibi eşyalara tek tek dokunmayacak, öyle bir durumda garson servis edecek, tek kullanımlık malzemeler kullanılacak, girişte müşterinin hes kodu aşınacak, ateşi ölçülecek, ortak kullanım alanlarında maskesiz dolaşılmaya izin verilmeyecek... bunun gibi pek çok koşulu gerçekleştirmek zorundayız. Bu belgeyi elde tutmak için her ay habersiz denetime tabii oluyoruz. Bi ister istemez çok sıkı tutuyoruz. Rezervasyon yaptıracağınız yeri arayıp ne gibi tedbirler aldıklarını sorun.
Tabi cnm , biz tatile farklı yerlere gittik o yüzden otel öneremedim sana , inşallah çok güzel geçer tatilinizTatilsepeti, tatilbudur, ets falan bu gibi sitelere bakıyorum. Odamax a bakmamıştım orayada bakayım. Oralarda ki yorumları okuyorum. Ama bu forumda gidip tatilini yapmış insanların objektif yorumları daha iyi oluyor uzun uzun konuşuyoruz irdeliyoruz