• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı masrafları kim tarafından karşılanır?

illede bi tarafın karşılaması gerekmez yeni evli çift kendileri karşılayabilir,şahsen biz öyle yapmıştık

yahu kız tarafı erkek tarafı mı kaldı artık? iki taraf da çalışıyorsa ortaklaşa ödenir, kim ödeyecek diye konuşmak çok tuhaf :44: kafanıza göre ödeyin. ha taraflardan biri çalışmıyorsa erkek öder herhalde.

balayımızı kredi kartından taksitle almıştık beraber çalışıp ödedik
zaten evlenince biz oluyoruz sen ben değil:34:

Balayında şu taraf ödesin bu taraf ödesin diye bir şey söz konusu olamaz bence. Adetlerimiz de olan bir şey değil çünkü sonradan heves edilen adet haline getirilen bir olgu. O yüzden çiftler kendi aralarında anlaşıp birlikte ödemeliler diye düşünüyorum. Erkek isterse tabi ki götürebilir tek başına ama götürmek zorunda diye de bir şey yok yani.

iki aile birleşip tek bir aile oluyor. Taraf ne taraf oluyor? :) Böyle şeyler ilişkiyi yıpratır hele de balayına kadar gelindikten sonra...

Erkek tarafi kiz tarafi mi var ya. Hele de kiz tarafi. Kizimi aldin ustune bir de al gotur bi dolastir :) gezdir
Erkek ayarlasin balayini canim taraflara ne gerek var

bence herhangi bir aile ferdi karşılamamalı diye düşünüyorum kime ne bizim yapacağımız tatilden yahu.. şahsen biz nişanlımla karttan bölüp beraber ödeyeceğiz zaten ailelerimiz bu süreçte her türlü ihtiyacımızı alıyor bir de balayı paramızı verin demek saçma

Back