• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı için yardımmmm...

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.575
448
hukuk
Merhaba hanımlar, yakın zamanda evleniyorum. Sorun şu ki balayına nerede konaklasak karar veremiyoruz. Fethiye mi ? Ölüdeniz mi ? Saklıkent olsun , kayaköy vs... olsun biz etrafı gezip dolaşmak istiyoruz 5 gün içerisinde ama hep bakıyoruz oteller dağlarda tepelerde... ee araba da olmayınca bizim için çok zor... nerde kalırsak ulaşım kolay olur ona bakıyoruz ama bilmediğimiz yer olduğu için kalakalıyoruz. Çalış plajı mı yoksa hisarönümü daha iyi etrafı gezebilmek için ???

Çok teşekkürler yanıtlayan herkese...

Merhaba hanımlar, yakın zamanda evleniyorum. Sorun şu ki balayına nerede konaklasak karar veremiyoruz. Fethiye mi ? Ölüdeniz mi ? Saklıkent olsun , kayaköy vs... olsun biz etrafı gezip dolaşmak istiyoruz 5 gün içerisinde ama hep bakıyoruz oteller dağlarda tepelerde... ee araba da olmayınca bizim için çok zor... nerde kalırsak ulaşım kolay olur ona bakıyoruz ama bilmediğimiz yer olduğu için kalakalıyoruz. Çalış plajı mı yoksa hisarönümü daha iyi etrafı gezebilmek için ???

Çok teşekkürler yanıtlayan herkese...
Bize gelin☺

Kimi otellerin araç kiralama hizmetleri de oluyor hani tek sıkıntı araç olmamasıysa kaldığınız süre boyunca araç kiralayabilirsiniz.

gezip dolaşmak istiyorsanız yurtdışı sizin için daha iyi olmazmı ?
Yurt dışı cazip tabi ki ama pasaportu da işin içine katarsak biraz tuzluya gelcek bize. çünkü hem ev yaptırıyoruz hem düğün, yurt dışı da sonra kısmetse

Kimi otellerin araç kiralama hizmetleri de oluyor hani tek sıkıntı araç olmamasıysa kaldığınız süre boyunca araç kiralayabilirsiniz.
saatleri varmış bizde saat kısıtlılığı yaşamak istemiyoruz. Araç kiralamayıda düşündük ama ikimizde acemi şöförleriz :) balayı derken hocanın kayığına binmeyelim :KK45:

saatleri varmış bizde saat kısıtlılığı yaşamak istemiyoruz. Araç kiralamayıda düşündük ama ikimizde acemi şöförleriz :) balayı derken hocanın kayığına binmeyelim :KK45:

Aa saat kısıtlaması mı varmış ilginç. Ben de kiralamıştım zamanında 5 gün full bendeydi yani öyle şu saatte geri getirin gibi bir durum yoktu. Ama tabi acemiseniz kalkışmayın derim gerçi çarpsanız falan bir şey olmaz ama can taşınıyor sonuçta.

Butik oteller uygun oluyor aslında. Uygun fiyatlı bir de araba kiralasan balayı bu bi daha gelmicek.

Back
X