Kızlar aralıkta balayı için yer kararlarştırmaya öalışıyoruz fakat daha karar vermedik sizlerdende yardım istiyorum bu dediğim yerlere giden var mı veya hangisini seçelim sizce ???
1- Bolu (Abant)
2- Maşukiye (Kocaeli)
3- Ağva (ist.)
4- Eğirdir Gölü (Isparta)
5- Sapanca Gölü (Sakarya)
6- Uludağ (Bursa)
7- Uzungöl (Trabzon)
bunlar aklımızdakiler arkadaşlar her kişi bi yorum yaparsa cok sevınırım (yorum yapmadan çıkmayın)
Uzungöl ya da Eğirdir derim ben :)
Kızlar aralıkta balayı için yer kararlarştırmaya öalışıyoruz fakat daha karar vermedik sizlerdende yardım istiyorum bu dediğim yerlere giden var mı veya hangisini seçelim sizce ???
1- Bolu (Abant)
2- Maşukiye (Kocaeli)
3- Ağva (ist.)
6- Uludağ (Bursa)
7- Uzungöl (Trabzon)
8- Nevşehir (Ürgüp-peri bacaları...vb)
bunlar aklımızdakiler arkadaşlar her kişi bi yorum yaparsa cok sevınırım (yorum yapmadan çıkmayın)
1- Bolu (Abant)
2- Maşukiye (Kocaeli)
3- Ağva (ist.)
6- Uludağ (Bursa)
7- Uzungöl (Trabzon)
8- Nevşehir (Ürgüp-peri bacaları...vb)
Benımde Düğünüm Aralıkta Kısmetse Kapodakyada karar kıldık hatta rezervasyon bile yaptık orayı çok merak ediyordum =)Karlık Evinde Rezervasyon yaptırdım istersen sende bir bak Eminim odalarını begeneceksin ben aşık oldum resmen
Benımde Düğünüm Aralıkta Kısmetse Kapodakyada karar kıldık hatta rezervasyon bile yaptık orayı çok merak ediyordum =)Karlık Evinde Rezervasyon yaptırdım istersen sende bir bak Eminim odalarını begeneceksin ben aşık oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?