Balayı için sizce neresi ? yardımcı olurmusunuz kızlar ???

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar aralıkta balayı için yer kararlarştırmaya öalışıyoruz fakat daha karar vermedik sizlerdende yardım istiyorum bu dediğim yerlere giden var mı veya hangisini seçelim sizce ???

1- Bolu (Abant)
2- Maşukiye (Kocaeli)
3- Ağva (ist.)
4- Eğirdir Gölü (Isparta)
5- Sapanca Gölü (Sakarya)
6- Uludağ (Bursa)
7- Uzungöl (Trabzon)
8- Nevşehir (Ürgüp-peri bacaları...vb)

bunlar aklımızdakiler arkadaşlar her kişi bi yorum yaparsa cok sevınırım (yorum yapmadan çıkmayın)

Son düzenleme:

hepsi çok güzel yerler..ama hiçbirine gitmedim sakaryaya cok gıttım ama sapancaya gıtmek nasıp olmadı.....ama bence ağvayı tercıh edın:)

biz ağvaya gitmiştik balayında. güzel bir yer. ama kalacağınız oteli çok iyi seçin. ben netteki güzel yorumlara aldanıp GİZEMLİ NEHİR otele rezervasyon yaptım ama OTELDEN HİÇ MEMNUN KALMADIM. burasını eledikten sonra diğer otelleri inceleyin.

bizim tercihimiz 7- Uzungöl (Trabzon) olucak seninde listende olduğu gibi
bizim tercih sebebimiz ben hiç karadeniz tarafna gtmedim ve nişanlımda trabzonlu o yzden gzel bi fikir olur diye düşndk ist dan çıkıp tm karadeniz kıyılarından geçicez burdada istedğimz yerde kalıcaz son durgmz uzungöl olucak orda bi otelde kalıcaz ahşapmış pek bilmiyrum ama sonrada yaylalarda olucaz benim çok hoşuma gtti klasiklerden öte
( en sevdiğim tarafıda doğa harikalarınn bol bol fotoğraflarını çekebilicem )

Son düzenleme:
kesinlikle ürgüp diyorum. zaten en çok ekim ve kasım aylarında ziyaret oluyormuş. biz 30 ekimde 2 günlüğüne gitmiştik her yer her şey çok güzeldi

uzungöl ve ürgüp e gittim. ikiside çok güzel yerler. uzungölün doğası harika. orda inankardeşler diye bir otel var. güzel temiz hoş bir otel tavsiye ederim. ama uzungöl soğuktur sürekli yağmurludur. akşam gezintileri için üzerine kalın birşeyler al mutlaka. ürgüp ise daha farklı. pek yeşil göremezsin orda ama mağaraları ilgi çekicidir. çanak çömlek yapan yerler çoktur. oturup bi deneme bile yapabilirsin sende çanak yapmak için:) orda kalmadım otellari hakkında bi bilgim yok. uzungölde gezip görebileceğin farklı yerler yok. doğa ile başbaşa olmak istiyorsan iyi bir seçim olur orası. ama oraya gidersen mutlaka tereyağında alabalık yemelisin. şiddetle tavsiye ederim:)

Antalya,
Sirene Belek Hotel Golf e gidin supper donmek istemiyceksiniz.
Simdiden mutluluklar...

çok teşekkür ederim sizlere kızlar şu an Abant a karar verdik sanırım değişmez daha fikrimiz

Benımde Düğünüm Aralıkta Kısmetse Kapodakyada karar kıldık hatta rezervasyon bile yaptık orayı çok merak ediyordum =) Karlık Evinde Rezervasyon yaptırdım istersen sende bir bak Eminim odalarını begeneceksin ben aşık oldum resmen

Canım ağva PARADİSE burayı düşün derim ben de baya arastırdım arkadaslarımdan da gıden oldu cok hoşuma gıdıyor ve herkes gercekten gıtdıgıne değer bır yer dıyor benım dugunum yaza önce sıcak yerlerde tatılımızı yapıcaz dugunden bır kac ay sonra sonbahar yada kış başlangıcı gb de ağvayı planlıyoruz bu arada fıyatlar hakkında az cok bılgım var hesaplı sayılır tabı aydan aya degısır muhtemelen

Canım aralıkta balayı için bilmemde ben 2 sene Eğirdirde yaşadım balayı için pek uygun bi yer değil açıkçası fikir elbette senin ben naçizane fikrimi sundum.

2- Maşukiye (Kocaeli)

canım ben 19 aralık 2009da evlendim.. balayına kartepeye gittik.. tam sezon acılmamıştı otel sakindi..
vee cok güzeldi..
otelde havuz var etrafı komple cam sanki karlar içinde yüzüyomussun gibi
türk hamamı sauna falan var.. aksam ben kocamı hamama kapatıp bi güzel keselemiştim
acık büfe yemekleri cok güzel.. hersey sınırsız
arada masukiyeye inersiniz balık yersiniz göe etrafında gezersiniz :)

canım ben ürgüplüyüm tavsiye ederim harika yerler cok değişik yapılar görürsünüz.asmalı konak yer gök aşk ve daha bi sürü film cekildi, cekiliyor.derinkuyu kaymaklı yeraltı sehirlerine gidersiniz ıhlara vadisine gidebilirsiniz.göremede ask vadisi var orda güneşin batısını izleyebilirsiniz.dediğim yerleri arastır cok güzel yerlerdir. eşim de ıspartalı eğirdir gölü yazmıssın ama orda gezilip görülecek öle ahım sahım yer yok.dini mekan olarak barla var.eğirdir gölü bildigin göl yani ...
bence sen ya nevsehire git yada trabzona.. diğer yerler o kadar da harika değil bence baska zamanda gidilebilir pekalaa.
ben olsam ya trabzona yada marmarise gidersim

harika bir secim yapmıssınız ben ürgüplüyüm.kapadokyaya gidip 5 yıldızlı otelde kalanları hiç anlamam.kapadokyaya gidince kaya otelde kalınmazsa yazık olur.süper yer secimii mutluluklar şimdiden

ben de karlıkevi düşünüyorum. ne kadara rezervasyon yaptırmıştınız ? 201 nolu odaya bayıldım :))

canım ağva güzel bir yer kafa dinlemek için özellikle sanırım abantta karar kılmışsınız orasıda güzel bir gün 2 günlükte olsa ağva'ya gidin derim acqua verde-bir istanbul masalı otel'de hafta sonu 2 günde olsa konaklayın =) sessizlikten uzak sakin bir yer hayırlı olsun canım iyi tatiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…