meraba kızlaar,2013 subatında evleniyorum ve balayı olarak Ağva'yı düşündük,oraya giden bilen var mı hem nezih uygun fiyatlı bi otel araştırıyoruz hem de sitede baktığımızdan daha yanıltıcı olmasın diyoruz..fotolara baktığımızda şahane konaklama yerleri var ama gerçekte öyle midir bilemiyorumm..bilginiz var mı ordaki otellerle ilgili??
stalu otel de çok güzel gerçektenn :) ben de sömestrda kalabalık olur mu diye düşünüyodum açıkçası..kışın evlenince insan daha bi sükunet istiyo sanırım :) o oteli de düşünücem teşekkür ederim,inşallah hepimiz çok mutlu olalım
meraba kızlaar,2013 subatında evleniyorum ve balayı olarak Ağva'yı düşündük,oraya giden bilen var mı hem nezih uygun fiyatlı bi otel araştırıyoruz hem de sitede baktığımızdan daha yanıltıcı olmasın diyoruz..fotolara baktığımızda şahane konaklama yerleri var ama gerçekte öyle midir bilemiyorumm..bilginiz var mı ordaki otellerle ilgili??
canım ben geçen sene eşim ve 4 yaşındaki kızımla ağva piccolo mondo otele gittik muhteşem bi yer temiz huzurlu rahat .....ilk girişte ufacık gözüküyor ama arka bahçe kısmı muhteşem
hamaklar kamelyalar deniz bisikleti ile gezinti...nehir kenarında mum ışığında akşam yemekleri...internet sitesinden de oteli inceleyebilirsin...