• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı için mekan

Farklı havuzlara mı gireceksiniz balayinda?
Farklı plajda mi güneşleneceksiniz?
Ben anlamadı.

Mevsim ne Zaman

Deniz mi dağ mı tatil Nasıl

Tesettürlü ve kapalı mayo kullanıyorsanız her yer olur da ben bikini giyeceğim kadın havuzu vs olsun derseniz öneriler farklı gelir

Mevsim ne Zaman

Deniz mi dağ mı tatil Nasıl

Tesettürlü ve kapalı mayo kullanıyorsanız her yer olur da ben bikini giyeceğim kadın havuzu vs olsun derseniz öneriler farklı gelir
Aslen
Haşema kullanırsınız
Antalyayı öneririm sıcak sıcak
Haşema kullanıyorum ben daha sakin yerler istiyorum kafa dinlemek için doğa ile iç içe bir yerde olabilir

Aslen

Haşema kullanıyorum ben daha sakin yerler istiyorum kafa dinlemek için doğa ile iç içe bir yerde olabilir
Ege derim baska biyer demem..
Didim olabilir, otel istemezsen denize yakın yazlık kiralayabilirsin..

Ben geçen yıl öyle yaptım, ister denize gir istersen yemyeşil doğasında, zeytinlikler içinde kaybol..

Kuşadası'da cok güzel, sakin kiralık yazlıklar var..

Muğla Milas köylere bakın

Mazı çökertme vs

Pansiyon moduna yakın denize sıfır butik işletmeler

Hem köy hem de lüks vs var

Yalnız havuz vs yok tabii bakir doğa var

İşletmeler alkollü ama bu sıkıntı mıdır size bilemem

Ege derim baska biyer demem..
Didim olabilir, otel istemezsen denize yakın yazlık kiralayabilirsin..

Ben geçen yıl öyle yaptım, ister denize gir istersen yemyeşil doğasında, zeytinlikler içinde kaybol..

Kuşadası'da cok güzel, sakin kiralık yazlıklar var..
Numara veya bilgi için resim filan var mı ortamın aklıma yattı çünkü

kızlar bende çok araştırma yaptım sizler gibi balayı konusunda ve en son kapadokya da karar kıldık iyikide bu kararı vermişiz çok güzel gerçekten biz kapadokya ıhlara konakları isimli otelde kaldık otel gerek konumu gerek hizmeti ve turlarıyla bizi kendinden çok memnun bıraktı ayrıca tesettürlü arkadaşlarında rahatlıkla tercih edebilecekleri bir otel tavsiye ederim...

Back