canım o kanama değil ilaca yeni başladığında oluyor normal oda bir süre devam ediyor sonra geçiyor. ama ikinci kutuyu tamamen bitireceksin sakın 6- 7 tane içip bırakma sonra düzenin bozulur.
yani hapın bittiği gün değilde arada kalan 7 gün de bittiğinde mi tekrar regl oluyorum?
öyle ise devam etmek en mantılısı... bana hapın bittikten 1-2 gun sonra regl oluyorsun demişlerdi
birinci kutunun ardından ikinci kutuyuda bitirirsem o ayda regl olmamış olucam bu benim düzenimi etkilemez mi?,
birinci kutunun ardında 5-6 tane içip ikinci kutuyu çöpe atar ve regli olurum diye düşünüyordum. yine kafam karıştı ama yaa :S
21 gunluk hap bittikten sonra hiç ara vermeden 2. kutuya başlarsam regli dönemi öteleniyor mu?
evet aynen öyle. aynı sorun bende de var. balayına denk geliyor. kuzenim doktor ve hapa ara vermeden kullan dedi.
düğünün ertesi günü hasta oldum balayına bir hafta sonra gittik:)
hormonel dengelirimi bozmak istemedik. zaten ben 1 yıldan fazladır doğum kontrol hapı kullanıyordum. adet düzensizliği için. eşim 1 hafta sonra çıkarız dedi rahat rahat geçirdik balayını da adet dönemini de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?