Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hem tatil hem balayı dersen canım, antalya belek susesi otelini tavsiye ederim. hem kalabalık hem tenha. büyük bir kalabalığın içinde başbaşa gibisin. zaten herkes yabancı türk aile bir elin parmaklarını geçmez. havuzları mükemmel. güzel ve huzurlu bir balayı için ideal.
bolu sıkıcı olabilir temmuz ayında.yani daha çok sonbahar kış ve ilkbaharda güzel oralar.. imkanınız varsa ege ve akdenize bakın bence ya da olmadı illa istanbula falan yakın bakıyorsanız sapanca ağva falan da olabilir...
bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama ağvada lavanda otel çok güzel. ayrıca sapancada güral sapanca falan da güzel.. bir de geriye ege ve akdenizdeki oteller kalıyor...
bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama ağvada lavanda otel çok güzel. ayrıca sapancada güral sapanca falan da güzel.. bir de geriye ege ve akdenizdeki oteller kalıyor...