Gebeliğe Hazırlık Bal, tarçın ve çörekotu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kocdayi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
267
139
18
Hanimlar 1 yildir denemekteyiz. Kimyasal gebelik gecirdim adetim duzenlidir. Bu bal corek otu tarcin deneyenler faydasini gordu mu

Hanimlar 1 yildir denemekteyiz. Kimyasal gebelik gecirdim adetim duzenlidir. Bu bal corek otu tarcin deneyenler faydasini gordu mu
Bende ilk defa dün başladım denemeye çok kişi görmüş faydasını 2 senelik evliyim 2 kere klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum sonuç alamadım bu ay kendimiz deneyeceğiz

Bende ilk defa dün başladım denemeye çok kişi görmüş faydasını 2 senelik evliyim 2 kere klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum sonuç alamadım bu ay kendimiz deneyeceğiz
Ben doktora gitmistim bi sikinti yok dedi sut hormonum biraz yuksek cikti onu düşürdük sonra kimyasal grbelik geçirdim. Kimyasal gebelik gecirdiysen normla hamile kalirsin dediler ama daha kalamadim. Bu ay bi de bunu deneyeyim dedim sadece sabah ac karna 1 tatli kasigi yemeyi dusunuyorum 10 gun boyunca.

Ben, kimyasal dan 9 ay sonra hamile kalmistim.

Ben 1 kere geçirdim kimyasal gebelik cogu kadin da olur normal dedi. Eger surekli tekrar ederse inceleniyormsu

Ben 1 kere geçirdim kimyasal gebelik cogu kadin da olur normal dedi. Eger surekli tekrar ederse inceleniyormsu
Ewet, benim 1 kimyasal, 1kalp durma olunca incelendi.Ama ,cok sacma ya.Bi bayan vardi.2defa bebeginin kalbi durmus.8.haftada .3.dede ayni durum olursa inceleriz demisler.i sanlarin umutlari bukadar ucuzmu,degersizmi?ilk kimyasal da inceleseler , sorun neyse bulup ilacini kullansak, belkide 2.de kalbi durmayacak bebeklerin. Mesela ben simdi hamile kalsam , heray igne yapilacakmis , Kan pihtilasmasindan dolayi. Onceden yapsaydiniz , digeri yasasaydi olmazmiydi?Adi bunlar adii.

Bence de sacmalik valla ben kimyasal da neye ugradigimi şaşırdım doktorun umrunda olmadi hic normal dedi. 2 ay dinlen sonra yine olur dedi. 2 ay denemedik simdi deniyoruz yok yani bu ay falan baya umitliydim olmadi. Ben de şu kürü yapaym dedim

Ben evlendigimm ay hamile kaldim cok sasirdim kimyasal deyince dr .ogun ogrendim .anah buda ne.ilk kez duydum.9ay Sonra 2ye hamile kaldim. Kontrol de dr Kese var yolk kesesi yok haftaya gel dedi ruhsuz kadin gayet rahat sekilde. Bir yasina daha girdim anam neler varmis yaaa.Rabbim beterlerini ogrenmekden korusun hepimizi.Allah ellerine dusurmesin.dene bakalim kuru insaallah isine yarar.

Amin canim insallah. saglikli bebeklerimiz olur insallah

Bir arkadaş yazmıştı dün galiba tam emin değilim görürsem sizi etiketleyiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…