Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilk defa dün başladım denemeye çok kişi görmüş faydasını 2 senelik evliyim 2 kere klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum sonuç alamadım bu ay kendimiz deneyeceğizHanimlar 1 yildir denemekteyiz. Kimyasal gebelik gecirdim adetim duzenlidir. Bu bal corek otu tarcin deneyenler faydasini gordu mu
Ben doktora gitmistim bi sikinti yok dedi sut hormonum biraz yuksek cikti onu düşürdük sonra kimyasal grbelik geçirdim. Kimyasal gebelik gecirdiysen normla hamile kalirsin dediler ama daha kalamadim. Bu ay bi de bunu deneyeyim dedim sadece sabah ac karna 1 tatli kasigi yemeyi dusunuyorum 10 gun boyunca.Bende ilk defa dün başladım denemeye çok kişi görmüş faydasını 2 senelik evliyim 2 kere klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum sonuç alamadım bu ay kendimiz deneyeceğiz
Ben, kimyasal dan 9 ay sonra hamile kalmistim.Ben doktora gitmistim bi sikinti yok dedi sut hormonum biraz yuksek cikti onu düşürdük sonra kimyasal grbelik geçirdim. Kimyasal gebelik gecirdiysen normla hamile kalirsin dediler ama daha kalamadim. Bu ay bi de bunu deneyeyim dedim sadece sabah ac karna 1 tatli kasigi yemeyi dusunuyorum 10 gun boyunca.
Ekstra bisey yaptin mi peki ?Ben, kimyasal dan 9 ay sonra hamile kalmistim.
Hayir, o hicbirsey yapmadan kendiliginden kalmisti.ama 8+5de kalbi durdu. Marttan beride ugrasiyorum simdide olmuyoEkstra bisey yaptin mi peki ?
Yaa gok üzüldüm. Acaba cok kafaya taktığimiz icin mi boyle şeyler başimiza geliyor?Hayir, o hicbirsey yapmadan kendiliginden kalmisti.ama 8+5de kalbi durdu. Marttan beride ugrasiyorum simdide olmuyo
Cok kafaya taktigimiz icin, yeni gebeligimiz zorlasiyo ama , kimyasal yada kalp Durmasi bunlar genetik .kurtaj sonrasi inceleniyoya .Yaa gok üzüldüm. Acaba cok kafaya taktığimiz icin mi boyle şeyler başimiza geliyor?
Ewet, benim 1 kimyasal, 1kalp durma olunca incelendi.Ama ,cok sacma ya.Bi bayan vardi.2defa bebeginin kalbi durmus.8.haftada .3.dede ayni durum olursa inceleriz demisler.i sanlarin umutlari bukadar ucuzmu,degersizmi?ilk kimyasal da inceleseler , sorun neyse bulup ilacini kullansak, belkide 2.de kalbi durmayacak bebeklerin. Mesela ben simdi hamile kalsam , heray igne yapilacakmis , Kan pihtilasmasindan dolayi. Onceden yapsaydiniz , digeri yasasaydi olmazmiydi?Adi bunlar adii.Ben 1 kere geçirdim kimyasal gebelik cogu kadin da olur normal dedi. Eger surekli tekrar ederse inceleniyormsu
Ben evlendigimm ay hamile kaldim cok sasirdim kimyasal deyince dr .ogun ogrendim .anah buda ne.ilk kez duydum.9ay Sonra 2ye hamile kaldim. Kontrol de dr Kese var yolk kesesi yok haftaya gel dedi ruhsuz kadin gayet rahat sekilde. Bir yasina daha girdim anam neler varmis yaaa.Bence de sacmalik valla ben kimyasal da neye ugradigimi şaşırdım doktorun umrunda olmadi hic normal dedi. 2 ay dinlen sonra yine olur dedi. 2 ay denemedik simdi deniyoruz yok yani bu ay falan baya umitliydim olmadi. Ben de şu kürü yapaym dedim
Amin canim insallah. saglikli bebeklerimiz olur insallahBen evlendigimm ay hamile kaldim cok sasirdim kimyasal deyince dr .ogun ogrendim .anah buda ne.ilk kez duydum.9ay Sonra 2ye hamile kaldim. Kontrol de dr Kese var yolk kesesi yok haftaya gel dedi ruhsuz kadin gayet rahat sekilde. Bir yasina daha girdim anam neler varmis yaaa.Rabbim beterlerini ogrenmekden korusun hepimizi.Allah ellerine dusurmesin.dene bakalim kuru insaallah isine yarar.
![]()
Bir arkadaş yazmıştı dün galiba tam emin değilim görürsem sizi etiketleyiimHanimlar 1 yildir denemekteyiz. Kimyasal gebelik gecirdim adetim duzenlidir. Bu bal corek otu tarcin deneyenler faydasini gordu mu