-
- Konu Sahibi isim_misim_yok
Bi zarari var mi soganin cunku ben duzenli olmasada 4 aydr yapiorm ama cikolata kistini kucultms bu arada sorunun ne ne zamandr istiosnEvet canım 1 yıl Öncesinde kist için SOĞAN suyunu denemiştim kistlerim çokküçülmüştü sonrasında tamamen yok olmuşlardı gerçekten işe yarıyor yani.şimdi yine yapıcam bal tarçın çörekotu kürü bende tekrar kist yaptı çünkü
Senin daha yeniyms cnm ben 20 aydr istiyorum bir kere kimyasal gebelik oldu baskada bisey yok...SOĞAN suyunun bi zararı yok diğer bitkisel kürler gibi hormonları bozmuyor ama düzenli kullanman lazım. Benim sorunum yumurtalıklarımın yavaş çalışması. 8 aylık Evliyim bebek istiyoruz ama olduramadık daha. 4 ay önce gebe kalmıştım aslında ama 6 haftalıkken düşük yaptım. klomene başladım bu ay bakalım ne olacak
Anladm cnm ...Rabbim ol desin yeterki..Ben cok yiprandm ama coook.Asilama yaptitabilirsn dedi bana acibademe gittim bursayaBenimki de kimyasal gebelikti. Evet yeni Evliyim ama 34 yaşındayım çok fazla vaktim yok yani
ben kullandığım ay yumurtam güzel gelişti sonra klomenle birlikte kullandım 2 kaliteli yumurtam oldu ama benim sorunum çatlamıyorArkadaslar bikac yerde bu karisimi okudum kullanan var mi ne gibi faydasi oluyo???
Cnm benimde catlamiyo ve cikolata kisti var ne tedaviler oldun ayrica sanirim yanlis okudun baslik hasimato degilben kullandığım ay yumurtam güzel gelişti sonra klomenle birlikte kullandım 2 kaliteli yumurtam oldu ama benim sorunum çatlamıyor
Evt cnm sogan suyu ictim ve kistte kuculme oldu 5 ,4,3 cm e dustu en son.onuda cok yapmaya korkuyom zarari olur dieayy evet ya sonradan farkettimmoralini bozma canım kafamıza takmasak geçecek hepsi de olmuyo iştee...çikolata kistine soğan kürü iyi geliyo diye biliyorum ama en önemlisi moral.Allah hepimizin yardımcısı olsun