Bal tarçın çörekotu

Evet canım 1 yıl Öncesinde kist için SOĞAN suyunu denemiştim kistlerim çokküçülmüştü sonrasında tamamen yok olmuşlardı gerçekten işe yarıyor yani.şimdi yine yapıcam bal tarçın çörekotu kürü bende tekrar kist yaptı çünkü:KK43:

Evet canım 1 yıl Öncesinde kist için SOĞAN suyunu denemiştim kistlerim çokküçülmüştü sonrasında tamamen yok olmuşlardı gerçekten işe yarıyor yani.şimdi yine yapıcam bal tarçın çörekotu kürü bende tekrar kist yaptı çünkü:KK43:
Bi zarari var mi soganin cunku ben duzenli olmasada 4 aydr yapiorm ama cikolata kistini kucultms bu arada sorunun ne ne zamandr istiosn

SOĞAN suyunun bi zararı yok diğer bitkisel kürler gibi hormonları bozmuyor ama düzenli kullanman lazım. Benim sorunum yumurtalıklarımın yavaş çalışması. 8 aylık Evliyim bebek istiyoruz ama olduramadık daha. 4 ay önce gebe kalmıştım aslında ama 6 haftalıkken düşük yaptım. klomene başladım bu ay bakalım ne olacak

SOĞAN suyunun bi zararı yok diğer bitkisel kürler gibi hormonları bozmuyor ama düzenli kullanman lazım. Benim sorunum yumurtalıklarımın yavaş çalışması. 8 aylık Evliyim bebek istiyoruz ama olduramadık daha. 4 ay önce gebe kalmıştım aslında ama 6 haftalıkken düşük yaptım. klomene başladım bu ay bakalım ne olacak
Senin daha yeniyms cnm ben 20 aydr istiyorum bir kere kimyasal gebelik oldu baskada bisey yok...

başlıkta haşimato yazıyodu bende haşimato hastasıyımmm...gebe kalanlardan güzel şeyler duymaya ihtiyacım var açıkçası

ayy evet ya sonradan farkettim :KK43: moralini bozma canım kafamıza takmasak geçecek hepsi de olmuyo iştee...çikolata kistine soğan kürü iyi geliyo diye biliyorum ama en önemlisi moral.Allah hepimizin yardımcısı olsun

ovitrelle ile çatlatıyoruz işte ikinci ayım benim bu ayda 2 yumurtam oluştu klomenle çatladı da çok şükür şimdi bekliyorum bakalım tutturabildik mi :)

ayy evet ya sonradan farkettim :KK43: moralini bozma canım kafamıza takmasak geçecek hepsi de olmuyo iştee...çikolata kistine soğan kürü iyi geliyo diye biliyorum ama en önemlisi moral.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evt cnm sogan suyu ictim ve kistte kuculme oldu 5 ,4,3 cm e dustu en son.onuda cok yapmaya korkuyom zarari olur die

Ben de iki gün önce başladım bal çörek otu tarçına. Çörek otunu kendim havanda öğütmeye kalktım olmadı. O yüzden dişimle ezerek yiyorum. Bu arada bende yumurtlama problemi yok galiba. Bana pco olmadığım halde pco teşhisi koyan doktor klomen kullandırmıştı. o günden sonra 17.gün yumurtlamaya başladım. Gerçekten kist yapıyorsa bu karışımı denemeyeceğim o zaman :KK16:valla napacağımı şaşırdım kızlar ya. Bırakayım mı? İki gün oldu daha.

X