Bal tarçın çörekotu

Bu ay klomenle kullandim ama işe yaramadi sanki yumurtam 10 mm diiii

Kizlar bilen varsa solesn ne olur cikolata kisti var ve yumurta buyuyup catlamiyo bu kurun faydasi yada zarari olurmu bana

Valla arkadaşım ben geçen ay bu karışımı uyguladım ama hiç faydası olmadı.tam tersi adet düzenimi bozdu. 5 gün gecikmeyle adet oldum. Hormonlarımı bozmuş ne yazıkki. Denemeyin derim
evet ya benim de dengemi bozdu bende 5 gün erken adet oldum ve o kadar kanamam olduki inanamadım... meğer benim yumurtlama sorunum yokmuş... bir daha da yapmadım...

hele kisti olanlar kesinlikle yapmasın... çoğaltıyormuş... kisti olan soğan suyunu denesin...

evet ya benim de dengemi bozdu bende 5 gün erken adet oldum ve o kadar kanamam olduki inanamadım... meğer benim yumurtlama sorunum yokmuş... bir daha da yapmadım...
Evet bunu birkaç kişiden dahaduydum bazılarında da adet süresi uzuyormuş ve erken adet oluyormuş. Sonuç olarak düzeni bozuyor işte

Evet bunu birkaç kişiden dahaduydum bazılarında da adet süresi uzuyormuş ve erken adet oluyormuş. Sonuç olarak düzeni bozuyor işte
evet kesinlikle... yumurtlama sorunu olmayanlar kesinlikle yapmasın bence... öncelikle doktora görünsünler... doktorlar zaten yumurtlama sorunu olanlara hemen tedavi uyguluyorlar... böyle şeylere hiç gerek yokmuş...

evet kesinlikle... yumurtlama sorunu olmayanlar kesinlikle yapmasın bence... öncelikle doktora görünsünler... doktorlar zaten yumurtlama sorunu olanlara hemen tedavi uyguluyorlar... böyle şeylere hiç gerek yokmuş...
Sogan suyu ictm ve sanirim biraz ise yaradi kistimde kuculme oldu...Bu ayda bunu deneyeyim dedim ve artik yemeyecem ben sogana devam edeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…