- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
-
- Konu Sahibi isim_misim_yok
yumurtaların gelişmesini sağlıyor. ben bu kürü yaptığım ikinci ay hamile kaldım. ama bu kürü daha önce yaptığımda ve hamile kaldığım ayda da bende kist yaptıArkadaslar bikac yerde bu karisimi okudum kullanan var mi ne gibi faydasi oluyo???
bende cikolata kisti var ve yumurtam buyuyo catlamiyo ben yapsam faydasi olur mu senceyumurtaların gelişmesini sağlıyor. ben bu kürü yaptığım ikinci ay hamile kaldım. ama bu kürü daha önce yaptığımda ve hamile kaldığım ayda da bende kist yaptı
Ne sorun var cnm sende? Acaba diirumki yumurtanin kaliteli olmasina faydasi varmidrBu ay klomenle kullandim ama işe yaramadi sanki yumurtam 10 mm diiii
Pko var cnm yumurtalarim büyümüyoNe sorun var cnm sende? Acaba diirumki yumurtanin kaliteli olmasina faydasi varmidr
Valla arkadaşım ben geçen ay bu karışımı uyguladım ama hiç faydası olmadı.tam tersi adet düzenimi bozdu. 5 gün gecikmeyle adet oldum. Hormonlarımı bozmuş ne yazıkki. Denemeyin derimArkadaslar bikac yerde bu karisimi okudum kullanan var mi ne gibi faydasi oluyo???
Yaaa gercekten mi cnm bende yumurtayi kaliteli yapar falan die dusunmustm.Valla arkadaşım ben geçen ay bu karışımı uyguladım ama hiç faydası olmadı.tam tersi adet düzenimi bozdu. 5 gün gecikmeyle adet oldum. Hormonlarımı bozmuş ne yazıkki. Denemeyin derim
Evet ben de öyle duyarak kullanmıştım ama ters etki gösterdi malesef 28 günlük adet dönemim 33e çıktı bi de kist yaptı tabiYaaa gercekten mi cnm bende yumurtayi kaliteli yapar falan die dusunmustm.
zAten cikolata kisti var birde yumurtam buyuyup catlamayp kist oluyo artik bu ay bisuru kist olacak o zaman yemeyi birakaym bariEvet ben de öyle duyarak kullanmıştım ama ters etki gösterdi malesef 28 günlük adet dönemim 33e çıktı bi de kist yaptı tabi
evet ya benim de dengemi bozdu bende 5 gün erken adet oldum ve o kadar kanamam olduki inanamadım... meğer benim yumurtlama sorunum yokmuş... bir daha da yapmadım...Valla arkadaşım ben geçen ay bu karışımı uyguladım ama hiç faydası olmadı.tam tersi adet düzenimi bozdu. 5 gün gecikmeyle adet oldum. Hormonlarımı bozmuş ne yazıkki. Denemeyin derim
Doktorunun verdiği ilaçların dışına Çıkma bence. Bençıktım çok pişmanımm yaaAyy bende
zAten cikolata kisti var birde yumurtam buyuyup catlamayp kist oluyo artik bu ay bisuru kist olacak o zaman yemeyi birakaym bari
Evet bunu birkaç kişiden dahaduydum bazılarında da adet süresi uzuyormuş ve erken adet oluyormuş. Sonuç olarak düzeni bozuyor işteevet ya benim de dengemi bozdu bende 5 gün erken adet oldum ve o kadar kanamam olduki inanamadım... meğer benim yumurtlama sorunum yokmuş... bir daha da yapmadım...
evet kesinlikle... yumurtlama sorunu olmayanlar kesinlikle yapmasın bence... öncelikle doktora görünsünler... doktorlar zaten yumurtlama sorunu olanlara hemen tedavi uyguluyorlar... böyle şeylere hiç gerek yokmuş...Evet bunu birkaç kişiden dahaduydum bazılarında da adet süresi uzuyormuş ve erken adet oluyormuş. Sonuç olarak düzeni bozuyor işte
Sogan suyu ictm ve sanirim biraz ise yaradi kistimde kuculme oldu...Bu ayda bunu deneyeyim dedim ve artik yemeyecem ben sogana devam edeyim en iyisievet kesinlikle... yumurtlama sorunu olmayanlar kesinlikle yapmasın bence... öncelikle doktora görünsünler... doktorlar zaten yumurtlama sorunu olanlara hemen tedavi uyguluyorlar... böyle şeylere hiç gerek yokmuş...
evet bencede..Sogan suyu ictm ve sanirim biraz ise yaradi kistimde kuculme oldu...Bu ayda bunu deneyeyim dedim ve artik yemeyecem ben sogana devam edeyim en iyisi