Bal Tarçın Çörekotu Kasım ayı

istersen bu ay soğan suyu iç kistin gitsin önümüzdeki ay bal tarçın çörekotu kullan

Kızlar ben pko luyum. Bal yarçın çörekotu bana bi zarar verir mi acaba fikri olan var mı kistler hakkında?

Kızlar ben pko luyum. Bal yarçın çörekotu bana bi zarar verir mi acaba fikri olan var mı kistler hakkında?
bende de pko var ve hçibi zararı yok bu kürün. ama 2 ay soğan suyu yaptıktan sonra bence bunu yapman daha yararlı olur pkoyu pasif hale getirip yok ediyo soğan suyu

Bu kür kistini büyütebilir. bende de bu kür kist yapmıştı yine de bu kürü yaptığım ikinci ay hamileydim
soğan kürü yapıyım diyorum sonra civanperçemi çayı içiyim kist gitsin dr gider dedi ilaçta vermedi 26 mm miş ...bu kürü yaparken hem kistin var hemde hamişmi kaldın yani ?

soğan kürü yapıyım diyorum sonra civanperçemi çayı içiyim kist gitsin dr gider dedi ilaçta vermedi 26 mm miş ...bu kürü yaparken hem kistin var hemde hamişmi kaldın yani ?
hem de iki kistim vardı. biri 6cmden 28 mm'e küçülen eski kist diğeri kürden dolayı olan. doktor durumu bildiği için bu ay yumurta geliştirici ilaç mı kullandın demişti ben de kür diyemedim
senin de kistin küçükmüş soğan kürüyle gider mutlaka. bir de kullandım faydasını gördüm yeşil çay da kiste etkili ama yaprak şeklinde olan poşet değil.

yani ben bu ay çörek otu bal yapmıyım diyosun soğan kürü ve çayları iç mi diyosun tatlım

bide bugun adetimin 4.günü başlıycam bir sakıncası olmaz dimi

yani ben bu ay çörek otu bal yapmıyım diyosun soğan kürü ve çayları iç mi diyosun tatlım

canım kisten kurtulmak istiyorsan soğan kürü-yeşil çay diyorum. ama kistin küçükmüş gebeliğe engel değildir diye düşünüyorum. ama sen bilirsin bu kür kisti büyütebilir

merhaba kızlar
bugun çok enteresan ruyalar gördüm.hayır olsun inşaallah:) bir kız çocugum olmustu yanımda ablam babamda var diyorumki benim prensesim oldu öyle mutluyumki ruyamda anlatamam..sonra küçük küçük mavi taşlar gördüm içinden en güzellerini seçiyorum süs eşyası yaparım diye..
mavi taşlar firuze taşıymış meğer hiç bilmiyordum.ruya tabirine gore hacetin reva olması ve hayırlı uzun omurlu bir erkek evlada işarettir diyor.inşaallah öyledir. bi umit oldu bu ruya bana

evet canim malum olmus olabilir belki:) ama bende cok ruya gordum kendimi dogum yaparken fln goruyordum bir ara..cok kafama takmistim ondadi galiba

bende de pko var ve hçibi zararı yok bu kürün. ama 2 ay soğan suyu yaptıktan sonra bence bunu yapman daha yararlı olur pkoyu pasif hale getirip yok ediyo soğan suyu

17"]bende de pko var ve hçibi zararı yok bu kürün. ama 2 ay soğan suyu yaptıktan sonra bence bunu yapman daha yararlı olur pkoyu pasif hale getirip yok ediyo soğan suyu[/QUOTE]
3aydır yapıyordum ama düzensiz gün takip etmede

[QUOTE="gokceasaf, post: 37963644, member: 6372 bende de pko var ve hçibi zararı yok bu kürün. ama 2 ay soğan suyu yaptıktan sonra bence bunu yapman daha yararlı olur pkoyu pasif hale getirip yok ediyo soğan suyu[/QUOTE]
Bende 3aydır yapıyordum ama gün takip etmeden. Düzenli 2 ay yapayım denerim. İnş kistleri büyütmez. Bende metformin kullanıyorum ama kilom normal. Siz tedavi vs görüyor musunyz?

Bende soğan kürü yaptım ama düzensiz. Gün takip etmeden. Düzenli 2 ay yapayım denerim. İnş kistleri büyütmez. Bende metformin kullanıyorum ama kilom normal.Siz tedavi vs görüyor musunyz?

Bende soğan kürü yaptım ama düzensiz. Gün takip etmeden. Düzenli 2 ay yapayım denerim. İnş kistleri büyütmez. Bende metformin kullanıyorum ama kilom normal.Siz tedavi vs görüyor musunyz?

Cnm soğan kürü kist büyütmez aksine küçültür. Ben bir kaç ay klomen falan kullandım yumurtlama çatlama oldu ama döllenme olmadı.bende doktora gitmeyi bıraktım problemim olmadığı için. pko olmasına rağmen yumurtlama problemim yok çünkü soğan suyu pasif hale getirmiş kistleri doktor tanımasam yok pko derdim diyo.Neyse soğan kürü kist yapmaz ama bizler doktor deiliz kime ne etki eder bilemeyiz nacizane tecrübe ve öneride bulunuyoruz. Sana tavsiyem düzenli olarak ilk ay 15 gün sonraki ay 10 gün soğan kürü uygulayıp sonra yani 3. ay bal tarçın çörekotu karışımını uygulaman. Çünkü bu kür kist yapabilir çokca yumurtlar ve çatlamazsa yumurtan.ama bu bir ihtimal.Ayrıca kist varken hamile kalınmaz diye bir şey yok elbette kalırsın. Ama doktorumun söylediği kadarıyla bazı kistler hamileliğe engel veya düşüğe yol açıyor.

çok güzel bir rüya. hayra çıkar inşallah. ben iki hamileliğimden önce hamile olduğumu rüyamda görmüştüm

Anladım çok teşekkür ederim şimdi gayet açıklayıcı oldu. Adetin 2. Günü başlasam olur mu? Adetle atılır derler ya hani.

Anladım çok teşekkür ederim şimdi gayet açıklayıcı oldu. Adetin 2. Günü başlasam olur mu? Adetle atılır derler ya hani.
soğan suyuna adetin başlangıcından itibaren 9. günü başlamalı 15 gün içmelisin, diğer küre adetin 2.günü başlayıp 10 gün yemelisin.Ama sakın 2 kürü aynı anda yapmayı deneme tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…