- 2 Kasım 2014
- 103
- 47
- 38
- 30
- Konu Sahibi altinkaya35
-
valla ben dediğim gibi beklemedeyim koskoca bi 17 günama akıntım çok... sen ne alemdesin kaç gün kaldı varmı değişikler
benimde 10-11 gun var gun saymiyorum kafama takmamak icin bakalim hayirlisi hicbir belirtimdr yok:/
Aynen cnm kendimi cok zorluyorum dusunmemek icin örgüye basladim zaman bukdukca örüyorumama şuan bir belirti olması mümkün deil ki canımm... ve kendini dinlemekten vazgeç yok kasığım ağrıdı yok midem bulandı tansiyonum düştü belim ağırdı falan filan...bunlarda seni sürekli düşündürür ve yorar . hem sen başlamadın mı örgüye bırak nezamn olursa olsun çocuk :) bi rahat bırak çocuğu canı nezamn isterse ozamn gelir yaradan nezamn isterse ozamn verir
iy bakalım başla örgülere bakalım neler yapcan minik meleğineAynen cnm kendimi cok zorluyorum dusunmemek icin örgüye basladim zaman bukdukca örüyorum
kac gun yaptin canim kürü? insallah gelmistir bebisin benimde 10 aralik bat tarihim pazartesiden itibaren yogun calismam gerekicek yumurtlama gunum o gunlerden biri die tahmin ediyorum ovulasyon testi kullaniyorum bide brn daha cift cizgiyi goremedim yumurtlamadm yani bakalim cnm bekliyoruz hakkimizda hayirlisi:)merhaba kızlar
bu gece kürüm bitiyor.hayırlısı Allahtan artık. son 5 gun artık midem bulandı zar zor kaşığı ağzıma götürür oldum ama çok şükür bitti.
adetim biter bitmez söylemesi ayıp ilişki esnasında kasıklarımda ağrı oluştu.akıntımda oldu. şuan ara ara yine kasıklarımda batma oluyor ama bence bu ay erken yumurtladım.
bat 11 aralık daha çoook var..
merhaba kızlar
bu gece kürüm bitiyor.hayırlısı Allahtan artık. son 5 gun artık midem bulandı zar zor kaşığı ağzıma götürür oldum ama çok şükür bitti.
adetim biter bitmez söylemesi ayıp ilişki esnasında kasıklarımda ağrı oluştu.akıntımda oldu. şuan ara ara yine kasıklarımda batma oluyor ama bence bu ay erken yumurtladım.
bat 11 aralık daha çoook var..
yayy canimm hadi insallah hamilesindir seninle birlikte gün sayicam:)bende çok zorlandım yerkensanırım bende 3 4 gün erken yumurtladım akıntımı dikkate alırsam ..ve kasıklarda batmalar da var hayırlısı umarım kist deil bebektir .. 12 gün sonra anlıcaz :)
a
yayy canimm hadi insallah hamilesindir seninle birlikte gün sayicam:)
Benim 6 günüm kaldı..evet bak ne güzel hiç kafana takmadin esim ameliyat oldu nasil olsa bu ay olamaz diye insallah tutturmussundur beklemedigin andainşallah tatlım ikimizde kalırız.senin kaç gün var adetine :)
Pardon cnm ben karistirdim esi ameliyat olan sen degildin galiba:) ama insallah sende stres olmamissindir..geriye dogru sayiyoruz beraberBenim 6 günüm kaldı..evet bak ne güzel hiç kafana takmadin esim ameliyat oldu nasil olsa bu ay olamaz diye insallah tutturmussundur beklemedigin anda
cnm adetinin 12.günü birakmalisinkizlar bal corek otu karisimini kacinci gunde birakiyoduj hatirliyamadim?
12 gün yaptım canım.daha fazlası kist yapıyormuş sanırım.kac gun yaptin canim kürü? insallah gelmistir bebisin benimde 10 aralik bat tarihim pazartesiden itibaren yogun calismam gerekicek yumurtlama gunum o gunlerden biri die tahmin ediyorum ovulasyon testi kullaniyorum bide brn daha cift cizgiyi goremedim yumurtlamadm yani bakalim cnm bekliyoruz hakkimizda hayirlisi:)
Benim 6 günüm kaldı..evet bak ne güzel hiç kafana takmadin esim ameliyat oldu nasil olsa bu ay olamaz diye insallah tutturmussundur beklemedigin anda
Yok ben deilim cnmPardon cnm ben karistirdimyat olan sen degildin insallah sende stres olmamissindir..geriye dogru sayiyoruz beraber
bende oyle duydum canim gecen ayda kullanmistim ben doktora gittim kontrol icin yumurtan cok guzel gelismis dedi bi sorun cikmadi ve ben kurtaj olmustum bu karisim mi bilmiyorum ama adetim eski duzenine kavustu cok sukur icini ferah tut derim ben:)12 gün yaptım canım.daha fazlası kist yapıyormuş sanırım.
ya kızlar benim yumurtlama problemim yok aslında.daha once baktırmıştım yinede umit işte.inş kist olmaz ondan korkuyorum birtek..
bu arada çörekotunun başka faydalarını gördüm.yaklaşık 1.5 kilo verdim ve bağırsaklarımı çalıştırdı.:) günde 20 gr kadar yemek gerekiyormuş zaten inş devam edicem yemeğe .
canimm sanmam zarar vericegini ama sen bilirsin gecene kadar yapma istersenarkadaşlar bişey sormak istiyorum bende bu ay başladım fakat bugün dr gidince yumurta kistim varmış yani çatlamamış yumurta kalmış bu kürü uygulayınca onuda daha çok büyütüp gebeliğe engel olurmu ?
offffcanimm sanmam zarar vericegini ama sen bilirsin gecene kadar yapma istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?