- 2 Kasım 2014
- 103
- 47
- 38
- 30
- Konu Sahibi altinkaya35
-
örgü cok iyi bir fikir oldu cnm tsk ederim ben bu aralar bol bol orgu orerim artik:)Him bende oyle sayilirim ama kitap falan oku mesela eve gelince orgu falan yap hem hazirlik hemde stres atarsin :)
örgü cok iyi bir fikir oldu cnm tsk ederim ben bu aralar bol bol orgu orerim artik:)
kizlar bu karisimi bende kullaniyorum gecen ay kullandim doktora gittim farkli bi sebepla yumurtamin hizli gelistigini soyledi 4 ay once kurtaj olmustum adetlerimondan once cok duzenliydi kurtajdan sonra degismisti 2 aydir 28 gunde bir adet oluyorum bakalim bu ay bebek calismalarina basliycaz Allahin izniyle gelismeleri burdan konusabiliriz isterseniz:)
kizlar bu karisimi bende kullaniyorum gecen ay kullandim doktora gittim farkli bi sebepla yumurtamin hizli gelistigini soyledi 4 ay once kurtaj olmustum adetlerimondan once cok duzenliydi kurtajdan sonra degismisti 2 aydir 28 gunde bir adet oluyorum bakalim bu ay bebek calismalarina basliycaz Allahin izniyle gelismeleri burdan konusabiliriz isterseniz:)
insallah canim sizler ne durumdasiniz?Hoşgeldin canım tabikide isteriz burda bolca bilgi paylaşını yapıp dertleşiriz inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsın
Benim bu ay bebek işi kaldı canım eşim kaza geçirdi o yüzden önümüzdeki ay çalışmalara devam edicez ama yine sperm testi istedi doktor onu yaptırcaz haftayainsallah canim sizler ne durumdasiniz?
olsun canimm Allah saglik versin benimde kac aydir bir turlu deniyemedim kurtjdan sonra hep biseyler cikti bakalim bu ay nasil olucak 4 ay oldu dusun daha bu ay deniyebilicez bakalimBenim bu ay bebek işi kaldı canım eşim kaza geçirdi o yüzden önümüzdeki ay çalışmalara devam edicez ama yine sperm testi istedi doktor onu yaptırcaz haftaya
kac gun kaldi canim adetine?Benimde yapcak biseyim kalmadi artik gün sayicaz hayirlisiyla:)
Koskoca 13 gün var cnm adetime:)kac gun kaldi canim adetine?
az kalmis canim ya:)Koskoca 13 gün var cnm adetime:)
Günaydın canım hiç güleceğim yokdu ya :) dersin senin için ne eziyetlere katlandım ben diye sağlıkla bi gelsinlerde ben tüm Acılara razıyımkızlarr ne alemdesinizbenim kürün bugün son günü :) ve 17gün boyunca beklemedeyim :O bakalım neler olucak.. Çok berbat bi karışım ya bebeğim olunca büyüdüğünde bi kaşık yedirip neler çektirdiğini göstercem ona
Günaydın canım hiç güleceğim yokdu ya :) dersin senin için ne eziyetlere katlandım ben diye sağlıkla bi gelsinlerde ben tüm Acılara razıyım
yok sabah yerken çıkarmamak için kendimi zor tuttum valla bi doğsun sağlıkla büyüsün hem bu kürü hem soğan suyunu içiricem onagörsün biz neler çektik de değerimizi bilsin eşin nasıl oldu bu arada
hım allah şifa versin düzelir zamanla ...Daha iyi canım çok sağol zor yatırıyorum evde ya fazla geZince ağrısı oluyor
Âmin canım âminhım allah şifa versin düzelir zamanla ...
valla ben dediğim gibi beklemedeyim koskoca bi 17 günKizlar bir iki gündür ses cikmadi bende merak ediyordum sizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?