Bal Tarçın Çörekotu Kasım ayı

hoşgeldin cnm umarım hepimiz kavuşuruz meleklerimize

Hoşgeldin canım tabikide isteriz burda bolca bilgi paylaşını yapıp dertleşiriz inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsın

Benim bu ay bebek işi kaldı canım eşim kaza geçirdi o yüzden önümüzdeki ay çalışmalara devam edicez ama yine sperm testi istedi doktor onu yaptırcaz haftaya
olsun canimm Allah saglik versin benimde kac aydir bir turlu deniyemedim kurtjdan sonra hep biseyler cikti bakalim bu ay nasil olucak 4 ay oldu dusun daha bu ay deniyebilicez bakalim

kızlarr ne alemdesiniz benim kürün bugün son günü :) ve 17gün boyunca beklemedeyim :O bakalım neler olucak.. Çok berbat bi karışım ya bebeğim olunca büyüdüğünde bi kaşık yedirip neler çektirdiğini göstercem ona

Günaydın canım hiç güleceğim yokdu ya :) dersin senin için ne eziyetlere katlandım ben diye sağlıkla bi gelsinlerde ben tüm Acılara razıyım

Günaydın canım hiç güleceğim yokdu ya :) dersin senin için ne eziyetlere katlandım ben diye sağlıkla bi gelsinlerde ben tüm Acılara razıyım

yok sabah yerken çıkarmamak için kendimi zor tuttum valla bi doğsun sağlıkla büyüsün hem bu kürü hem soğan suyunu içiricem ona görsün biz neler çektik de değerimizi bilsin eşin nasıl oldu bu arada

Daha iyi canım çok sağol zor yatırıyorum evde ya fazla geZince ağrısı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…