Bal Tarçın Çörekotu Kasım ayı

Kizlar esinizede yedirin findik fistik badem ne varsa kendinizde yeyin yumurtlama gunlerinizde ozellikle onlarinda cok faydasi oluyormus

hoşgeldin canım aramıza inşallah hayırlısı ile bu ay hamile kalır ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın hepimizin şuan tek isteği bu :) bu arada hem soğan kuru hemde be bal kürü aynı anda kullanılabiliyormu ? ben dokunur aynı anda kullanılmaz diye biliyorum ama tabi emin değilim..

görürsün inşallah canım ha bide bol bol dua et :) doktorlar stresten uzak durun stres doğum kontrol hapı gibidir der..tabi ki bebek isteğini aklımızdan çıkaramıyoruz elimizde deil ama en azından bi gün olacağından emin olursak en azından stres yapmış olmuyoruz bu bile rahatlatır bizi Bekleyelim bakalım nezamn olucak ama eminim olucak Allah'ın izniyle

öle tabi canım en başı dua etmek ben başka bir topikde görmüştüm 41 meryem suresi okumuşlar çok faydası olmuş öle yazmış bayan

Hoşbulduk cnmm aminn inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza Yok canım ikisini aynı ay kullanmadım zaten. ilk önce soğan suyu içtim. sonraki ay bal tarçın çörek otu kullandım.bu iki ay hamile kalmadım 3. ayda yine bu ballı karışımı 3 4 gün içtim midem bulandığından bıraktım ve o ay hamile kaldım

öle tabi canım en başı dua etmek ben başka bir topikde görmüştüm 41 meryem suresi okumuşlar çok faydası olmuş öle yazmış bayan

onu annem bana okudu 3 4 ay önce ama bende bi değişiklik yok :/ gerçi bunların hepsi vesile kimi birgün dua eder olur kimi yıllar sonra .. ama inanç varsa umutta var demektir. İnanıyorum zamanı gelince yazıcaz yine buraya hamileyim diye

Mrb canım benim adetim bu ayın 5 inde başladı 11 inde bitti dünde ofis histeroskopisi çekildi hiç bi sorun yok gelecek ay aşılama yapılcak sanırım ben bugün bu karışımı yemeye başlasam bi sorun olurmuki adetin 2. Günü başlanılması lazımmış ama Eylül ayında sogan suyuda içmiştim faydası oldumu olmadımı bilmiyorum

Canim benim bildiğim reglinin 2.gunu baslar 12.günune kadar yenir bu karışım. Zaten 12.günü de 28 günde bir adet olan birinin 14.gun yumurtlama gününe denk gelir.yani adet ve yumurtlama günü arasi yenmeli. Sen istersen bir dahaki adetini bekle bu ay da soğan suyu icip rahmini hazırlamış olursun hatta belki hemen hamile kalirsin gerek kalmaz onu yemene :)

İnşallah canım tamam öyle yapıyım bari ama sanki hiç olmuycakmış gibi umutsuzum

İnşallah canım tamam öyle yapıyım bari ama sanki hiç olmuycakmış gibi umutsuzum

Böyle düşünmeni anlıyorum bazen bendede oluyodu..ama gereksiz yere uzuyosun kendini ve sen kendini uzdukce bu bebiş gecikir çünkü stres hamile kalmaya engel..biz inançlı insanlarız Allah dilerse ne mucizeler yaratır ..ve eminim zamani gelicek hamileyizzz die yazicaz burya

Kizlar bugun adetimin 12.gunu benim kurum bugun bitiyor sadece calismalar kaldi artik gerisi Allahtan insallah tutturmusumdur bu ay cok umitliyim niyeyse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…